25. november 2017
Rent-A-Wreck er på vej ind på det danske marked.
Rent-A-Wreck er på vej ind på det danske marked.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Leje af bilvrag på vej til Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leje af bilvrag på vej til Hillerød
Hillerød - 16. marts 2017 kl. 15:12
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rent-A-Wreck, den norske pendant til det danske biludlejningsselskab Lej Et Lig, har planer om at indtage Danmark, i Nordsjælland Hillerød og Helsingør.

I Sverige og Norge er Rent-A-Wreck den eneste kæde for brugtbilsudlejning, oplyser firmet i en pressemeddelelse, med henholdsvis 29 afdelinger i Norge og 27 i Sverige. 10 nye afdelinger etableres årligt, og i løbet af år, når samarbejdspartnere er fundet, vil virksomheden etablere sig i Hillerød, oplyser den.

- Vi vil gerne etablere os her. Vi forestiller os, at Rent-A-Wreck i Hillerød skal drives af en lokal franchisetager, og vi er derfor på udkig efter gode lokale partnere, siger daglig leder Tom Weum fra Rent-A-Wreck i Skandinavien.

Det er virksomhedens planer at etablere sig i alle større byer i Danmark, som, udover Hillerød og Helsingør, København, Roskilde og Holbæk.

Rent-A-Wreck blev grundlagt i USA for over 40 år siden og har været etableret i Skandinavien siden 1992. Dermed kom virksomheden før Lej et Lig, der ifølge dens hjemmeside har eksisteret siden 1995 på Østerbro og siden har udvidet til i Aarhus, Amager, Valby, Vejle og Odense.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk