24. maj 2019
Stjernerne fra Ghost-Note kommer til Buddhas Jazz Club om få uger. Pressefoto
Stjernerne fra Ghost-Note kommer til Buddhas Jazz Club om få uger. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legendariske Ghost-Note kommer til Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legendariske Ghost-Note kommer til Hillerød
Hillerød - 17. oktober 2018 kl. 22:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad har Justin Timberlake og Prince til fælles? De har begge spillet med musikerne fra Ghost-Note, der kommer til Hillerød d. 3. november klokken 20 i Buddhas Jazz Club.

De grammyvindende musikere Robert »Sput« Searight og Nate Werth tager slagtøjet ud af skyggen og ind i spotlyset med deres nye projekt Ghost-Note. De har allerede et stærkt renommé på grund af deres arbejde i rytmesektionen i superorkestret Snarky Puppy, og nu har den dynamiske duo selv taget styringen.

Bandets medlemmer er alle musikalske kæmper fra den amerikanske scene. Med musikere fra kendte bands som Prince, Snoop Dogg, Erykah Badu, Beyoncé, Kendrick Lamar, Marcus Miller, Toto, Justin Timberlake og flere. Bandet bringer funk musikken ind i fremtiden med inspiration fra James Brown, Prince J. Dilla og mange andre, og kombinerer det klassiske med smagen af bl.a. afrobeast, hip-hop, psykadelia.

Den største booking
- Det er en helt vild booking fordi konceptet Ghost-Note er vildt. De dygtigste, dem der spiller med de vildeste jazzfolk, har lavet en funk ´jazz legeplads til dem selv, der tillader dem at spille alt det, som deres knudrede hjerner tillader dem. Det er nogle af verdens allerbedste musikere, og det er sindssygt, at de kommer til Danmark for at spille i Hillerød. Det er helt klart den største booking, vi har været med til. De bliver helt sikkert skrevet i mit CV, siger Johannes Jacobsen, booker i Buddhas Jazz Club, i en pressemeddelelse.

Publikum kan forvente tempo, mod med dansevenlige grooves og vild energi.

- Ghost-Note er om nogen et live band. Det bliver virkelig fedt i og med, at det er musikere, der har spillet med Prince, Timberlake og så videre, der er helt skarpslebne popsnedkere, hvor alt sidder i kassen. Samtidig har de også alle sammen jazz-baggrunde. Den kombination er vild. De kan virkelig udfolde sig musikalsk, og energien er tårnhøj, fortsætter Johannes Jacobsen.

Bandet består af Robert »Sput« Searight på trommer (Snarky Puppy, Herbie Hancock, Kendrick Lamar), Nate Werth på percussion (Snarky Puppy), Dwayne »MonoNeon« Thomas på bas og guitar (Prince), A.J. Brown på bas (Snoop Dogg, Fred Hammond), Sylvester Onyejiaka på saxofon og fløjte (Prince, Quantic), Dominique Xavier Taplin på keyboard (Prince, Toto), Jonathan Mones på saxofon og fløjte (Funky Knuckles, RC & The Gritz) og Mike Jelani Brooks på tenor, saxofon og fløjte (Kirk Franklin, RC & The Gritz)

Billetter kan bookes via www.Klaverfabrikken.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede