30. november 2020
En af PostNords pakkepostbiler blev onsdag stjålet ved højlys dag, da pakkepostbudet var inde i Føtex for at hente en pakke. Arkivfoto: Lars Ramlow
En af PostNords pakkepostbiler blev onsdag stjålet ved højlys dag, da pakkepostbudet var inde i Føtex for at hente en pakke. Arkivfoto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde snød postbud og stjal hans bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde snød postbud og stjal hans bil
Hillerød - 29. oktober 2020 kl. 16:08

Onsdag eftermiddag kort før klokken 13 udspillede der sig lidt af et drama foran Føtex på Slangerupgade.

Et mandligt pakkepostbud fra PostNord havde netop hentet pakker i butikken og fyldt dem i postbilen. Da han ville køre fra stedet, kom en kvinde over til ham og fortalte, at han havde tabt en pakke inde i forretningen. Manden gik tilbage for at hente den tabte pakke, og i det samme sprang kvinden ind på forsædet af bilen, startede den og kørte væk i høj fart.
Det hele blev overværet af et kvindeligt vidne, der nåede at råbe »Jeg tror, din bil er ved at blive stjålet« til manden, inden bilen forsvandt.
Det kom frem i retten i Hillerød torsdag eftermiddag, hvor en 46-årig kvinde fra Hillerød blev fremstillet i sagen, sigtet for tyveriet af postbilen.

arrow Læs også: Mand solgte Hugo Boss- og Armani-kopivarer i Facebookgrupper
Gemte sig under sofa

Efter at bilen var kørt væk, ringede pakkepostbudet til politiet, og der blev sendt flere patruljer med hunde til området. Kort tid efter blev bilen fundet forladt et andet sted på Slangerupgade. Nøglerne var smidt i en hæk i nærheden.
Den 46-årige kvinde blev anholdt kort før klokken 14 i en lejlighed i nærheden, hvor hun gemte sig under en sofa. I retten kom det frem, at lejligheden bar præg af narkotikamisbrug, og der blev fundet flere ting, som tilhørte andre navngivne personer. De ting blev beslaglagt af politiet.
Flere af pakkerne fra postbilen blev også fundet i lejligheden. Efter at have tjekket pakkerne, blev de udleveret til PostNord igen, så de kan komme hjem til deres retmæssige ejere.
Udover tyveriet af postbilen blev kvinden sigtet for fem indbrud, to biltyverier og to tyverier rundt omkring i Hillerød. Kvinden nægtede sig skyldig i alle forholdene, og hun ville ikke udtale sig i retten. Hun blev varetægtsfængslet i 14 dage.

arrow Spritbilist blev væk fra behandling: Så faldt hammeren
02. november 2020 kl. 05:56 Opdateret: kl. 13:11
arrow Uenighed mellem to kolleger endte i kvælertag og trusler
29. oktober 2020 kl. 14:59 Opdateret: kl. 13:23
arrow Smed faldt fra stige - fabrik får stor bøde
27. oktober 2020 kl. 06:43 Opdateret: kl. 16:39
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?