21. juni 2021
Otte personligheder fra Hillerød er interviewet af Nana Schwartzlose (forrest) og Anders Greis (bagerst tv.). Det er der kommet otte sange ud af, blandt andet om Dorte Pondal Vexø (th.), indehaver af Chokolademageriet.
Otte personligheder fra Hillerød er interviewet af Nana Schwartzlose (forrest) og Anders Greis (bagerst tv.). Det er der kommet otte sange ud af, blandt andet om Dorte Pondal Vexø (th.), indehaver af Chokolademageriet.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert fortæller uendelige historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert fortæller uendelige historier
Hillerød - 25. august 2015 kl. 05:47
Af Tore G. C. Rich

I løbet af sommeren har to musikere interviewet otte personligheder i Hillerød og lært kommunen at kende. Det er der kommet otte sange ud af, og dem får publikum at høre ved en koncert på søndag den 30. august klokken 15.00 i Klaverfabrikken, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Musikerne Anders Greis og Nana Schwartzlose har fået tips om mange spændende mennesker i kommunen og har udvalgt otte personer, interviewet dem og skrevet sange om dem.

De Uendelige Historier i Hillerød er musikernes 2. projekt. 1. projekt var forrige år i Odsherred, hvilket der kom fem sange ud af.

arrow Læs også: Anders skrev sang om ramadan til højskolesangbogen- blev kaldt landsforræder
Chokolade tager tempo ud

Det sidste interview var med Dorte Pondal Vexø, indehaver af Chokolademageriet på Torvet. Anders Greis og Nana Schwartzlose skrev sangen, mens chokoladesmagen stadig sad i munden.

- Sådan nogen chokolade, det er noget delikatesse-noget. Du tager tempoet ud og smager virkelig efter. Det er lavet på en måde, så du ikke kan spise det hurtigt. Du er nødt til at smage det ved at komme ned i tempo og være til stede. Det er også den stemning, der er om Dorte. Det er ro på og have det rart, siger Anders Greis.

Billetter købes på Klaverfabrikkenlive.dk. Med sig på scenen er yderligere to dygtige musikere, for at give det hele et ekstra »swung«, fortæller Anders Greis. Han spiller selv guitar, Nana spiller bas og de to ekstra musikere spiller trommer/percussion og klaver.

arrow Arbejdspladser og institutioner overrasket med sang
28. oktober 2015 kl. 09:18 Opdateret: kl. 22:44
arrow Folks personlige historier bliver til musik
24. juni 2015 kl. 05:52 Opdateret: kl. 22:42
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?