9. august 2020
Sådan så det ud, da skiltene lige var kommet op. Foto: Niels Albrechtsen
Sådan så det ud, da skiltene lige var kommet op. Foto: Niels Albrechtsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune opsatte varslingsskilte for 60.000 kroner: Nu er de væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune opsatte varslingsskilte for 60.000 kroner: Nu er de væk
Hillerød - 16. juli 2020 kl. 17:11
Af Johanne Wainø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere gange om året må varebiler hjælpes fri, når de har sat sig fast i tunnellen på Frederiksværksgade ved Tulstrupvej og er kørt på tunnellens lave loft. Og det har mange gange sat en prop i trafikken.

Derfor valgte Hillerød Kommune i sidste måned at opsætte nogle skilte, der skulle komme ulykkerne til livs. Skiltene blev hængt umiddelbart uden for tunnellens indgang i samme højde som tunnellens loft, som måler to meter og 70 centimeter.

De advarende skilte kostede kommunen 60.000 kroner. Nu, godt fire uger efter, er skiltene væk igen. Men hvor er de blevet af?

Skiltenes forsvinden var med fuldt overlæg og skyldes, at det var de forkerte skilte, der var blevet sat op, forklarer Alex Filip Nielsen, der er trafik- og vejingeniør hos Trafik, Vej og Park i Hillerød Kommune.

- Firmaet konstaterede, at der var en fejl på de her højdevarslingsskilte. Materialerne var simpelthen forkerte, og det var ikke det vi havde bestilt. Men fundamenterne står derude, og de bliver sat op det samme sted, siger han.

Alex Filip Nielsen oplyser desuden, at skiltene blev taget ned den 9. juli og forventes at være tilbage i begyndelsen af august.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?