12. december 2017
Tre af husene i det kommunale boligkompleks Horsevænget er ved at blive undersøgt for skimmelsvamp. Foto: Allan Nørregaard
Tre af husene i det kommunale boligkompleks Horsevænget er ved at blive undersøgt for skimmelsvamp. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune afviste Nina der blev syg af skimmelsvamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune afviste Nina der blev syg af skimmelsvamp
Hillerød - 10. august 2017 kl. 05:51
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I over to år oplevede Nina Charlotte Klein at blive syg af at bo i et kommunalt boligkompleks. I første omgang afviste kommunen hendes klager, indtil Teknologisk Institut fandt skimmelsvamp. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Fejlagtig sag om skimmelsvamp kun behandlet administrativt

To beboere i Hillerød Kommunes kommunaltejede boligkompleks Horsevænget er blevet genhuset på hotel, mens deres lejligheder bliver renset efter kraftig vækst af skimmelsvamp skjult i gulve og lofter. Samtlige fire andre lejligheder i bygningen og to andre bygninger er nu i færd med at blive undersøgt af Teknologisk Institut.

Beboerne fortæller, at de i årevis har klaget over problemer i boligkomplekset uden at blive hørt, bl.a. Nina Charlotte Klein, der, efter kommunen i februar fik foretaget en støv- og fugtprøve i lejligheden, fik besked om, at nu ville kommunen ikke foretage sig yderligere.

Hun fortsatte dog med at lægge pres på kommunen, blandt andet i en artikel i Frederiksborg Amts Avis i juni, og i juli bad kommunen instituttet undersøge lejlighederne.

- 2,5 år er mega lang tid. Da jeg blev taget seriøst, og de gik i gang, sagde folk: Er du ikke glad? Nej, jeg er pissesur. De har åbnet og fundet ud af, at min lejlighed var spækket med skimmelsvamp, siger Nina Charlotte Klein.

Frederiksborg Amts Avis har spurgt Hillerød Kommunes ejendomschef, Lone Byskov, hvad kommunen siger til, at Nina Charlotte Klein ikke føler sig taget seriøst.

- Vi er kede af, at hun ikke føler sig taget seriøst. Vi vil gerne behandle alle kommunens borgere godt. Vi kan kun beklage, at hun ikke føler sig godt behandlet. Vi har lænet os op af de rapporter, vi har fået af boligkommissionen, siger Lone Byskov.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk