27. juli 2021
En træstamme erstatter gymnastiksalens bom under naturtræningen, der er et samarbejde mellem Hjerteforeningen i Hillerød, Ældre Sagen Hillerød og Kom med! og Frivilligcenter Hillerød.  Arkivfoto: Frivilligcenter Hillerød.
En træstamme erstatter gymnastiksalens bom under naturtræningen, der er et samarbejde mellem Hjerteforeningen i Hillerød, Ældre Sagen Hillerød og Kom med! og Frivilligcenter Hillerød. Arkivfoto: Frivilligcenter Hillerød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til træning i Tirsdagsskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til træning i Tirsdagsskoven
Hillerød - 19. juni 2021 kl. 17:43

Vær med til 'Træning i naturen og hold hjernen frisk' hver mandag klokken 10-11 i Tirsdagsskoven ved den lille parkeringsplads på Thorsvang. Tilbuddet er åbent for kvinder og mænd, der er 60+.

arrow Læs også: Baby-fællesskabet overlever corona

"Gymnastiksalens ribber, gulvmåtter og andre redskaber er skiftet ud med stubbe, væltede træer, grønt mos, og hvad man ellers møder undervejs i skoven. Aktivitet i naturen giver plads til store armbevægelser, afstand og masser af frisk luft. På holdet er der fokus på styrke, balance, kondition og koordination, som passer til deltagernes niveau. Det skal være sjovt og udbytterigt både for krop, hjerne og sjæl," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Der trænes i al slags vejr, så påklædningen er praktisk tøj, som man kan bevæge sig og holde varmen i. Deltagelse på holdet er gratis, men forpligtende. Instruktøren sørger for at tager godt imod alle nye, så man hurtigt bliver en del af gruppen. Tilmelding foregår via Ældre Sagen Hillerøds hjemmeside: www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/hilleroed.

Jk

arrow Nye mandehold er åben for tilmelding: Motion og sammenhold
18. april 2021 kl. 16:54 Opdateret: kl. 15:26
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?