23. september 2019
Svend Laurentiussen blev fejret i Kirppu med morgenbrød, kaffe og en morgenbitter. Han havde også inviteret butikschef Tina Culmsee, hendes datter og svigerdatter ud at spise. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Svend Laurentiussen blev fejret i Kirppu med morgenbrød, kaffe og en morgenbitter. Han havde også inviteret butikschef Tina Culmsee, hendes datter og svigerdatter ud at spise. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirppu markerede kundes fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirppu markerede kundes fødselsdag
Hillerød - 14. maj 2019 kl. 14:30
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Loppesupermarkedet Kirppu på Frejasvej rummer mere end bare gode loppefund. I butikken finder man et helt specielt, lokalt fællesskab og en forkærlighed for genbrug. Svend Laurentiussen, som netop er fyldt 83 år, er kommet i loppesupermarkedet hver dag, siden butikken åbnede for snart fem år siden.

Kirppu fejrede for nylig Svend Laurentiussen 83-års fødselsdag med rundstykker, kaffe og morgenbitter, sammen med hans nærmeste venner. Fødselsdagen blev holdt i Svends ånd blandt hans venner og reolerne, som var fyldt med gode loppefund.

- Det var en rigtig dejlig dag, hvor mine venner kom for at fejre mig sammen med personalet i Kirppu,

siger Svend Laurentiussen og fortsætter:

- Jeg nyder at komme i butikken og få en kop kaffe, snuse lidt rundt i standene og få en snak med mine venner. Det har jeg gjort lige siden, de åbnede tilbage i 2014.

Næsten hver morgen kl. 8.30 står Svend Laurentiussen klar ved Kirppu til en dag sammen med personalet og hans venner, som også kommer forbi til en snak over en kop kaffe. Kirppu er blevet et socialt mødested for de lokale, hvilket glæder butikschefen.

- Det er skønt, at Svend kommer hver morgen og har lyst til at hjælpe med at lave kaffe og få en hyggelig dag sammen med os og hans venner. Det er fantastisk at kunne være med til at give Svend en hverdag, som er lige efter hans ånd. At Kirppu rummer det, han holder allermest af, gør mig utrolig stolt, siger Tina Culmsee.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede