21. september 2020
I gallaforestillingen byder 18 unge kunstnere og atleter fra Shandong Art Group på musik, akrobatik og kampsport fra Shandong-provinsen i Kina. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

I gallaforestillingen byder 18 unge kunstnere og atleter fra Shandong Art Group på musik, akrobatik og kampsport fra Shandong-provinsen i Kina. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kinesiske akrobater fulgte i halen på erhvervskonference

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kinesiske akrobater fulgte i halen på erhvervskonference
Hillerød - 15. august 2017 kl. 05:31
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

18 kinesiske kunstnere kommer 11. september til Hillerød med en gallaforestilling indeholdende musik, akrobatik og kampsport. Performance-showet, der hedder »Hometown of Confucius, Beautiful Shandong«, er en direkte udløber af den store kinesiske, erhvervskonference, der sidste år fandt sted i Hillerød 18.-20. august, hvor der deltog omkring 450 kinesere fra Kina og Europa. Det oplyser borgmester Dorte Meldgaard (K) ifølge Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Dansk-kinesisk turisme-år hjælper til

Den internationale erhvervskonference hed FCPAE Europe Forum, og her havde Hillerød vundet udnævnelsen som værtsby foran blandt andet Paris.

Efterfølgende deltog Dorte Meldgaard og direktør for C4 Erik Helmer Pedersen i Region Hovedstadens erhvervsdelegationsbesøg til Kina den 19.-25. november 2016. Turen gav fem fulde dages samvær med organisationer og personer fra regionen, hvor eksisterende relationer blev styrket og nye blev skabt.

- Det er en fornøjelse nu at se nogle af frugterne af den vellykkede erhvervskonference sidste år. Vi er glade for, og stolte over, at det kinesiske kulturcenter tænkte på os med denne forestilling, og vi glæder os til besøget, sagde Dorte Meldgaard, da hun sammen med blandt andet direktøren for det kinesiske kulturcenter i København Zhang Li præsenterede nyheden på rådhuset.

Det er nemlig Zhang Li, der har rettet henvendelse til Dorte Meldgaard angående forestillingen som kulturel udveksling og samarbejde mellem Kina og Danmark. Det bliver alene i Hillerød, at forestillingen vises i Danmark.

I gallaforestillingen byder 18 unge kunstnere og atleter fra Shandong Art Group ifølge programmet på det højeste niveau inden for scenekunst, som Shandong-provinsen i Kina kan tilbyde. Kunstnerne er dels fra Shandong Song & Dance Theatre, Shandong Provincial Acrobatics Troupe og Shandong Martial Arts Academy. Undervejs vil der være kinesisk instrumentalmusik, akrobatik og kampsport

Forestillingen, der varer lidt over en time, opføres mandag 11. september klokken 19.00 i FrederiksborgCentret, og billetter kan købes via Billetnet.dk

Der vil blive tilbudt en ekstra skoleforestilling om eftermiddagen, og inden aftenforestillingen vil der blive indbudt til en VIP-reception med deltagelse af blandt andet den kinesiske ambassadør og lokale virksomheder, der har afdelinger i Kina, oplyser FrederiksborgCentrets direktør Carsten Larsen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?