25. oktober 2021
Byrådsmedlem Kim Hendry har hus til salg, og han oplyser, at hans næste hjem måske bliver uden for Hillerød Kommunes grænser.
Byrådsmedlem Kim Hendry har hus til salg, og han oplyser, at hans næste hjem måske bliver uden for Hillerød Kommunes grænser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kim Hendry overvejer at forlade kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Hendry overvejer at forlade kommunen
Hillerød - 21. september 2017 kl. 09:55
Af Tore G. C. Rich

Byrådsmedlem Kim Hendry, der er løsgænger, har ikke »opgivet« at opstille til kommunalvalget, som Frederiksborg Amts Avis skrev onsdag. Han har valgt ikke at genopstille, blandt andet fordi han måske forlader kommunen efter et hussalg. Det skriver han i en e-mail til redaktionen torsdag.

arrow Læs også: Kim Hendry fortsætter ikke i byrådet

- Jeg har på ingen måde opgivet at opstille, nej tværtimod. Jeg har valgt ikke at opstille, blandt andet fordi jeg har hus til salg, hvilket gør når det er solgt, skal jeg finde et nyt sted at bor for min familie og mig, skriver Kim Hendry.

Han tilføjer:
- Da det måske ikke bliver indenfor Hillerød Kommunes grænser, mener jeg ikke, det er i borgernes interesse at opstille nu og måske et halvt år efter valget at måtte trække mig fra byrådet, det er i min optik sund fornuft.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?