25. oktober 2021
Løsgænger Kim Hendry genopstiller ikke.
Løsgænger Kim Hendry genopstiller ikke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kim Hendry fortsætter ikke i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Hendry fortsætter ikke i byrådet
Hillerød - 19. september 2017 kl. 15:17
Af Tore G. C. Rich

Byrådsmedlem Kim Hendrys (UP) navn kommer ikke til at stå på stemmesedlen i Hillerød ved kommunalvalget 21. november. Kim Hendry, der er løsgænger, har nemlig besluttet ikke at genopstille.

arrow Læs også: Kim Hendry overvejer at forlade kommunen

- Det er med blandet følelser, jeg har valgt, at jeg ikke opstiller til Hillerød byråd 21. november. Jeg har valgt at fokusere på mit job og familie, det er trods alt det, jeg lever af og for, siger han i en mail til redaktionen.

Kim Hendry fik 136 personlige stemmer i 2013, da han stod opstillet på Liberal Alliances liste, næstflest for partiet, kun overgået af Jonathan Nielsen, der som den eneste blev valgt ind. Men da Jonathan Nielsen i december sidste år udtrådte af byrådet for at blive særlig rådgiver for økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll i forbindelse med den nye regeringsdannelse, overtog Kim Hendry pladsen fra 1. januar i år.

Dog var Kim Hendry på det tidspunkt løsgænger, idet han havde forladt Liberal Alliance. I marts i år blev han medlem af Nye Borgerlige, siden blev han partiets spidskandidat, indtil Mette Thiesen (tidligere Konservative) i juli også kandiderede til den titel, hvorefter Kim Hendry forlod Nye Borgerlige og atter blev løsgænger i byrådet.

Kim Hendry beskriver sin tid i Hillerød Byråd som en rejse, han ikke ville være foruden.

- Jeg har lært en masse som har gjort mig stærkere som menneske, samt til en endnu større menneskekender end jeg allerede var, da jeg startede, skriver Kim Hendry og fortsætter:

- Jeg forlader ikke politik fordi jeg ikke mener der er mere at udrette, men nærmere for at se tilbage på en periode hvor jeg kan sige, jeg prøvede, at sætte mit aftryk på hvorledes Hillerød kommer til at se ud i fremtiden, bla ved gennemførsel af klatrehallen på Hillerødsholmskolen, nyt gulv i lille Lyngby hallen, økonomisk støtte til før SFO på privatskolerne og meget andet.

- Ikke alt lykkedes men jeg har fået stor anerkendelse som en een mands hær der fik rystet lidt op i forvaltning og byrådskollegaer på en positiv måde. Jeg fik trods alt sat det aftryk at, Levuk blev diskuteret, så vi ikke sparede så markant på dem som først udlagt.

- Jeg håber også, at der kommer til at blive bedre holdning til borgere, der henvender sig om en bolig, samt at vi stopper med at sende børn og unge på mere end to timers kørsel hver vej for at komme i specialskole, det kan vi ikke være bekendt.

Kim Hendry oplyser, at han ikke er færdig med politik, idet han som før vil komme til byrådsmøder og desuden tage aktiv del i debatten med de kommende politikere i Hillerød.

Han fortsætter selv i byrådet året ud.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?