20. september 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kender du dem? - Politiet efterlyser to mænd efter knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kender du dem? - Politiet efterlyser to mænd efter knivstikkeri
Hillerød - 15. september 2021 kl. 09:28
Af Camilla Bjørkman Aagaard

OPDATERET klokken 15.32: Nordsjællands Politi skriver til Twitter, at de nu har identificeret den ene af de to mænd, der i morges blev efterlyst, og derfor har politiet bedt medierne om at fjerne signalementet og billedet. Nordsjællands Politi efterlyser stadig den anden person.

Nordsjællands Politi har onsdag morgen offentliggjort overvågningsbilleder af to mænd, som mistænkes for at være medgerningsmænd til et knivstikkeri i Hillerød i sidste måned.

arrow Læs også: 22-årig varetægtsfængslet for knivstik ved Teknisk Skole

Fredag den 13. august i år blev en ung mand omkring klokken 11.30 overfaldet af fem personer på Milnersvej ved Teknisk Skole i Hillerød, hvor han blev stukket med en kniv i låret. Nordsjællands Politi har anholdt og sigtet tre af de formodede gerningsmænd, herunder personen, der formodes at have ført kniven, og de sidder nu varetægtsfængslet. Imidlertid er to medgerningspersoner fortsat på fri fod, og de efterlyses nu med billeder og signalement.

- Der er tale om et knivoverfald, som har fundet sted ved højlys dag og ved en uddannelsesinstitution, hvilket vi ser med meget stor alvor på, da det er et sted, unge mennesker skal kunne færdes trygt og sikkert. De tre formodede gerningspersoner, som vi har sigtet i sagen, har ikke villet oplyse os om deres medgerningspersoners identiteter, og det er desværre heller ikke lykkedes os at finde frem til dem ad andre efterforskningsveje. Derfor efterlyser vi dem nu offentligt og håber, at nogle borgere kan genkende dem, så vi kan pågribe dem, fortæller politikommissær Anders Juul Jørgensen i en pressemeddelelse.

Signalement

B: mand, 17-22 år, lys i huden, almindelig af bygning. Iført omvendt mørk kasket med rødt motiv ved skyggen (muligvis en Gucci-cap med slangemotiv), mørk trøje med et lille mærke foran på venstre side af brystet, mørke joggingbukser med mønster ned langs siden samt mørke sko med en hvid bund.

Borgere med oplysninger til sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Af hensyn til den videre efterforskning har Nordsjællands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

arrow 22-årig meldte sig selv: Nægter sig skyldig i knivstikkeri
16. september 2021 kl. 12:15 Opdateret: kl. 12:16
Synes du, at kommunen er der for dig?