16. maj 2021
Kasper Henriksen fra Hillerød er kåret som årets købmand 2020 for DSB/7-Eleven. Pressefoto
Kasper Henriksen fra Hillerød er kåret som årets købmand 2020 for DSB/7-Eleven. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kasper udnævnt til landets bedste købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper udnævnt til landets bedste købmand

Kasper Henriksen fra Hillerød har fået fornem pris af 7-Eleven

Hillerød - 17. april 2021 kl. 15:46

Hvert år kårer 7-Eleven-kæden landets bedste købmænd i deres tre kædeben Shell/7-Eleven, DSB/7-Eleven og City/7-Eleven. Kasper Henriksen fra Hillerød modtager prisen som årets købmand 2020 for DSB/7-Eleven.

Prisen modtog han ved 7-Elevens årlige rigsmøde.

"Dynamisk"

Ifølge salgschef, Tania Jacobsen, i Reitan Convenience Denmark, som driver 7-Eleven i Danmark, bygger kåringen på Kasper Henriksens fokus på nærområdet og udnyttelse af potentiale.

"Kasper er dynamisk og meget passioneret. Han er dygtig til at holde fokus på det, han og teamet selv kan påvirke - og har særligt her under Corona været skarp til at udnytte enhver lejlighed, der har budt sig til at gøre noget ekstra. Han har samlet dygtige og arbejdsomme medarbejdere i sit team, og så er han vellidt og anerkendt af både sine medarbejdere og kollegaer," siger Tania Jacobsen i en pressemeddelelse.

"Meget glad"

Prisen er et stort skulderklap og en motivationsfaktor for Kasper Henriksen:

"Jeg er naturligvis meget glad for at modtage prisen. Det er et stort skulderklap og viser, at de ting, vi har gjort, har været de rigtige," siger Kasper Henriksen i pressemeddelelsen.

Jk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?