16. januar 2021
Duoen Reg & Andreas er klar til at feste i Støberihallen. Pressefoto
Duoen Reg & Andreas er klar til at feste i Støberihallen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julekoncert i Støberihallen med Reg & Andreas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julekoncert i Støberihallen med Reg & Andreas

3. december kommer julemusikken til Støberihallen

Hillerød - 28. november 2020 kl. 16:20
Af Jk

"Kom til den årlige, stemningsfulde julekoncert i Støberihallen med duoen Reg & Andreas, der spreder smil og juleglæde, når de fylder salen med smuk og storslået musik torsdag 3. december kl. 19.30," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Koncerten, der varer i et par timer inklusiv pause, byder på Reg og Andreas, som med flyglet i centrum giver deres helt egne fortolkninger af engelske og danske julesange. På programmet står både sjove, kendte sange som for eksempel "Jingle Bells" og "Walking in the Air" samt andre klassikere, men de vil også præsentere publikum for nogle af deres egne nye julesange for eksempel "Julen er nær".

Med sig har duoen desuden fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen samt Reg's to døtre, der synger med. I pausen kan der købes drikkevarer og snacks.

Dansk og canadisk

Duoen består af den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen fra Hillerød, som igennem flere år har spillet en årlig julekoncert i Støberihallen.

Ud over koncerten i Hillerød samt flere andre steder i Danmark kommer duoen også til Tyskland og Spanien for at dele ud af julehumøret i løbet af december.

Billetter kan købes på www.stoeberihallen.dk.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?