19. maj 2019
Carlsberg Brass Band spiller sammen med A Tribute to Papa Bue ved åbningen af Jazz i Rosenhaven-sæsonen 2018.
gallery icon

Se billedserie

Carlsberg Brass Band spiller sammen med A Tribute to Papa Bue ved åbningen af Jazz i Rosenhaven-sæsonen 2018.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz-succes bliver i Rosenhaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz-succes bliver i Rosenhaven
Hillerød - 14. juni 2018 kl. 07:03
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jazz i Rosenhaven med udsigt til slot og sø er efterhånden blevet et trækplaster, der får både lokale og borgere fra andre kommuner til Hillerød lørdag formiddag sommeren over. På lørdag skydes fjerde sæson i gang - traditionen tro med »Carlsberg Brass Band«, der klokken 10.30 sejler fra Torvet til Restaurant Rib House, hvorfra de går gennem Slotsgade for fuld musik.

- Jazz i Rosenhaven er en kæmpe succes. Det er fjerde år nu, og det bliver en større og større succes. Vi startede det første år med at skulle hyre nogle kvalitetsorkestre uden at have sponsorer på plads. I dag er det ikke noget problem at få sponsorer, fortæller en af arrangørerne bag koncerterne, Stig Deichmann.

På trods af den store succes har arrangørerne ingen planer om at flytte Jazz i Rosenhaven til et andet sted, hvor der er plads til flere mennesker.

- Vi har nogle gange været oppe på 350-400 mennesker. Når der er helt fyldt op, så kan man ikke røre sig dernede. Men jeg kan ikke rigtig se for mig, at vi skulle flytte. Jeg ved heller ikke rigtig, hvor vi skulle rykke hen. Rosenhaven er også med til, at det er en succes. Folk kommer, fordi det er hyggeligt. Det er stemningen, forklarer han.

For første gang siden Jazz i Rosenhavens start modtager arrangørerne ikke økonomisk tilskud. Tidligere har de søgt kommunens eventpulje og fået penge fra krone til krone-puljen, men eventpuljen giver nu kun penge til nye tiltag, og derfor så arrangørerne ikke nogen grund til at søge. Heller ikke krone til krone-puljen er længere interessant for arrangørerne:

- Der hedder det sig, at hvis vi ender med et overskud, så skal vi aflevere det tilbage. Vi arbejder på at oparbejde lidt formue, så vi kan få større og større orkestre med. Så vi er ikke interesseret i at aflevere penge tilbage, siger Stig Deichmann.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede