4. juni 2020
Jazz i Rosenhaven har fået stor succes og tiltrækker hver sommer tusindvis af mennesker. Foto: Kenn Thomsen
Jazz i Rosenhaven har fået stor succes og tiltrækker hver sommer tusindvis af mennesker. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz i Rosenhaven søger flere hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz i Rosenhaven søger flere hænder
Hillerød - 18. oktober 2019 kl. 08:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jazz i Rosenhaven har netop rundet deres femte sæson. Succesen er dog blevet så stor, at der søges efter nye nøglepersoner til jazzteamet. Stig Deichmann og Søren Wiberg har startet Jazz i Rosenhaven, som igennem fem år har været et tilløbsstykke og har tiltrukket mange koncertgængere fra det øvrige Nordsjælland til lørdagskoncerterne bagved Rib House og med udsigt til Frederiksborg Slot. Det er gennem årene også blevet til flere indendørs koncerter uden for sommersæsonen i både Støberihallen og i Frederiksborg Slotskirke. Stig Deichmann og Søren Wiberg har dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, for det kræver tid at arrangere koncerter med jazzorkestre, der ofte får fløjet deres stjernemusikere ind fra bl.a. USA.

Årshjulet er på plads, der er styr på arbejdsgangen, men der er for mange opgaver til de to herrer og til Gert Christiansen, der bl.a. står for trykning og udsendelse af nyhedsbreve, fotografiske opgaver og meget andet. Det drejer sig derfor om at finde de rigtige 1-2 frivillige, som har kompetencerne til at skrive nyhedsbreve med billeder og læse korrektur eller hjælpe med kommunikationen med alt fra kunstnere, sponsorer og de offentlige myndigheder.

Stig Deichmann og Søren Wiberg håber, at der går nogle jazzentusiaster rundt, som kunne tænke sig at være med på holdet. Det giver adgang til jazzkoncerter og et hyggeligt fællesskab med andre, der også elsker jazz. Alle interesserede kan uforpligtende kontakte Stig Deichmann (stigdeichmann@info.dk) eller Søren Wiberg (usw@youmail.dk).

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?