18. juni 2021
Denne ejendom på Håstrupsvej er solgt for 16 millioner kroner. Pressefoto: EDC Poul Erik Bech
Denne ejendom på Håstrupsvej er solgt for 16 millioner kroner. Pressefoto: EDC Poul Erik Bech
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iøjnefaldende ejendom solgt til investor for 16 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iøjnefaldende ejendom solgt til investor for 16 millioner kroner
Hillerød - 18. maj 2021 kl. 14:20

Ejendomsselskabet Sandegård har købt investeringsejendommen på Hostrupsvej 21.

arrow Læs også: Investeringsselskab i Aarhus køber 30 boliger

Det skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland i en pressemeddelelse.

Ejer Thomas Hansen siger:

- Vi har et mål om af vækste 25 procent hvert år, så vi er løbende på udkig efter gode investeringer. Vi har tre andre ejendomme i Hillerød, og vi har altid kig på byen, da det er afgørende for os, at ejendommene i vores portefølje ligger tæt på en S-togsstation. Det var også placeringen og desuden udviklingspotentialet, der var udslagsgivende for, at vi faldt for denne, selvom der medfølger et byfornyelseslån. På den måde var det en lidt anderledes sag, men vi fik lavet en god aftale, og jeg er rigtig glad for, at vi fik handlen i hus.

Sælger Ole Jørgensen har ejet boligudlejningsejendommen i 14 år og siger i pressemeddelelsen om det gode forløb.

- Jeg er oppe i årene, så tiden er kommet til pension, og da den yngre generation ikke var interesseret i et generationsskifte, blev løsningen at sælge. Jeg har fra en anden sag med en udlejningsejendom i Hillerød for et par år siden god erfaring med at sælge gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech, så det valgte jeg også at gøre denne gang. Det har igen været et fint samarbejde, hvor der fra dag ét var aktivitet og allerede på tredje fremvisning, fik vi et super bud fra Sandegård, der endte med at blive det endelige, siger han.

Et vækstområde i Nordsjælland

Investeringsejendommen er opført i 1936 og byfornyet i 1991.

Ved den offentlige byfornyelse blev alle lejlighederne moderniseret med nye elinstallationer, vandinstallationer, vinduer, udvendige døre, badeværelser og køkken, og der blev desuden renoveret kviste, franske altaner og efterisoleret i etageadskillelser. Stephen Berthelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, fortæller:

- Det er en super god investering, idet ejendommen er i virkelig god stand med en eminent placering. Stueetagen indeholder, udover en bolig, en fysioterapeutpraksis på 107 m² med behandlingsrum, kontorer, badeværelse og køkken. Fysioterapeuten har adgang til den 441 m² store underetage med blandt andet reception og træningsrum. Derudover er der på de resterende etager syv rummelige boliger på 104-112 kvadratmeter, siger han i pressemeddelelsen.

arrow Novo Nordisk investerer en halv milliard kroner i ny udvidelse
27. april 2021 kl. 08:28 Opdateret: kl. 08:28
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?