21. september 2020
Fremtiden for den såkaldte erhvervstrekant er stadig ukendt - men med en ny kommuneplan på vej, kan der være afklaring på vej. Foto: Allan Nørregaard
Fremtiden for den såkaldte erhvervstrekant er stadig ukendt - men med en ny kommuneplan på vej, kan der være afklaring på vej. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Investor advarer: Plan vil ødelægge byens handel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Investor advarer: Plan vil ødelægge byens handel
Hillerød - 20. juni 2017 kl. 06:28
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød Byråd skal i onsdag sende et forslag til en ny kommuneplan i høring, og her står blandt andet, at byrådet skal arbejde for, at der kan placeres et aflastningscenter i det vestlige Hillerød, nærmere bestemt den såkaldte erhvervstrekant.

arrow Læs også: Sådan bliver Gallerierne til luksusbiograf

Men den plan glæder ikke Galleriernes projektdirektør Tom Høeg, som sammen med fire andre investorer netop har købt det halvtomme center i Hillerøds centrum.

Han advarede i sidste uge politikerne i Hillerød mod at gennemføre planerne, som han mener vil ødelægge handlen for butikkerne i bymidten - herunder de kommende, nye butikker i Gallerierne.

- Det vil være dårligt for bymidten, for vi skal sørge for, at handlen bliver inde i byen. Det tror jeg, politikerne skal tænke over, sagde han til Frederiksborg Amts Avis.

Også C4's Erik Helmer Pedersen er skeptisk overfor planerne om et aflastningscenter i erhvervstrekanten.

- Jeg er enig med Tom Høeg i, at et aflastningscenter kan være farligt for bymidten, såfremt at man samler alle de eksisterende boxbutikker på Industrivænget i et boxcenter. Hvis der kom en meget stor spiller, kunne jeg godt se ideen i det. Men fra erhvervslivets side ser jeg meget hellere, at den oprindelig tanke om at bruge erhvervstrekanten på tung industri bibeholdes, fordi det ligger tæt på den kommende motorvej, siger han.

arrow Gallerierne gør klar til ombygning
17. januar 2020 kl. 16:36 Opdateret: kl. 16:36
arrow Gallerierne bygges om til biograf
31. december 2019 kl. 05:06 Opdateret: kl. 14:36
arrow Centeret, der aldrig fik kunder i butikken
28. november 2019 kl. 06:47 Opdateret: kl. 17:45
Har debatten om sexisme taget overhånd?