9. december 2019
Nordsjællands Politi har fået mange anmeldelser om indbrud i weekenden i Hillerød.
Nordsjællands Politi har fået mange anmeldelser om indbrud i weekenden i Hillerød.
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyve slog til ni steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyve slog til ni steder
Hillerød - 22. juli 2019 kl. 11:15
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er lykkedes ukendte gerningsmand at stjæle alt fra sølvtøj, smykker og kamera til en bærbar computer og en playstation, da der er blevet anmeldt flere indbrud fra villaer i Hillerød.

På Møntmestervej har tyvene været på spil to steder. I det ene hus er der sket indbrud mellem onsdag kokken 20 og fredag klokken 17.30. Tyvene er kommet ind gennem en havedør til huset og har stjålet sølvtøj. I det andet hus er tyvene kommet ind gennem et bryggersvindue og har stjålet smykker og et kamera. Indbruddet er sket mellem torsdag klokken 12 og lørdag klokken 09.55.

På Digemestervej blev det ved et indbrudsforsøg, som er sket mellem fredag klokken 20 og lørdag klokken 12. Det lykkedes ikke tyvene at komme ind i huset. Det gjorde de tilgengæld på Fontænemestervej, hvor der er sket indbrud mellem klokken 01.22 og klokken 02 natten til lørdag. Her et vindue blevet opbrudt, og der er stjålet smykker og kontakter fra villaen.

På Jægermestervej er der blevet stjålet en Playstation, en bærbar computer og smykker fra en villa, som er blevet udsat for indbrud mellem den 13. juli klokken 09 og lørdag klokken 14.30.

To dansk/østeuropæisk udseende mænd blev set ved et hus på Drosselvej natten til søndag klokken 01.43. De to mænd beskrives som: A: Mand, 20-30 år, almindelig af bygning. Iført lys jakke med hætte og sko med kraftige reflekser. B: Mand, 20-30 år, almindelig af bygning. Iført en hvid Helly Hansen jakke mærket HH og handsker. De to mænd er blevet set komme gående til stedet, men der var ingen umiddelbare tegn på indbrud ved huset, ligesom der heller ikke er blevet stjålet noget.

Søndag blev der ligeledes anmeldt et indbrud på Akacievej. Indbruddet er sket mellem klokken 13 og klokken 14.15. Et bryggersvindue er blevet opbrudt, men der er ikke blevet stjålet noget.

Det er der heller ikke på Gribskovvej, hvor man er i tvivl om, hvorvidt tyvene overhovedet har været inde i huset. Ikke desto mindre er det anmeldt, at et soveværelsesvindue i huset er blevet opbrudt. Det er sket mellem fredag klokken 13 og søndag klokken 10.50.

Endelig er der endnu ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet under et indbrud i en villa på Fiskemestervej. Her er et soveværelsesvindue ligeledes blevet opbrudt, og det er sket mellem den 14. juli ved midnat og søndag aften klokken 21.

grafik køb billede