8. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikea-firma bygger boliger i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikea-firma bygger boliger i Hillerød
Hillerød - 09. oktober 2018 kl. 13:07
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selskabet Ikano Bolig har købt en 80.000 kvadratmeter stor grund af Hillerød Kommune, og der vil frem til 2020 blive opført 145 nye boliger på grunden, som kommer til at hedde Cirkelbuen.

arrow Læs også: Nu begynder byggeriet af Ikea-boliger

Det er det andet grundstykke, kommunen har solgt i Ullerød Nord. Ikano Bolig, der er ejet af Ikeafamilien, opfører omkring 117 rækkehuse og lejligheder og byggemodner 28 parcelhusgrunde.

De boliger første vil stå klar til indflytning allerede i sommeren 2020, og det glæder Hillerøds borgmester:

- Hillerød er en kommune i god udvikling, og vi forventer, at endnu flere flytter til kommunen de kommende år. Så vi har brug for flere boliger. Området i Ullerød er i dag et af de mest søgte steder at bo i kommunen, og derfor er vi glade for, at Ikano Bolig nu skal bygge 145 nye boliger netop her. Samtidig sætter vi stor pris på, at Ikano Boligs løsning er tænkt godt sammen med områdets natur og har fokus på at styrke det lokale fællesskab på tværs af mennesker, siger borgmester Kirsten Jensen (A).

Ikano Bolig skriver i en pressemeddelelse, at ambitionen er mere end bare at bygge boliger.

- Vi har naturligvis fokus på at bygge gode og gennemtænkte boliger til en fair pris. Men vi vil mere end det, vi ønsker at bygge fællesskaber. Derfor rummer løsningen i Hillerød forskellige boligtyper, som vil blive bygget op omkring et bydelshus og fællesarealer med respekt for områdets særpræg. På den måde ønsker vi at skabe gode rammer for det daglige fællesskab i området. Og så har vi også tænkt os at engagere os i området, efter at nøglerne er overdraget, fortæller René Brandt, adm. direktør i Ikano Bolig.

arrow Her vil Hillerød Kommune bruge 90 millioner
07. oktober 2019 kl. 06:23 Opdateret: kl. 16:56
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?