17. maj 2021
Hugo Holm Hansen - skifter fra Venstre til Liberal Alliance. Foto: Allan Nørregaard.
Hugo Holm Hansen - skifter fra Venstre til Liberal Alliance. Foto: Allan Nørregaard.
Foto: Allan Noerregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hugo Holm skifter fra Venstre til LA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hugo Holm skifter fra Venstre til LA
Hillerød - 16. august 2017 kl. 11:46
Af Niels Idskov

62-årige Hugo Holm Hansen har forladt Venstre og har meldt sig ind i Liberal Alliance. Holm Hansen, der har stillet op til byrådsvalg i Hillerød for både Socialdemokratiet og Venstre, har meldt sig ind i Liberal Alliance tre måneder før efterårets kommunalvalg.

Hugo Holm Hansen er 2. suppleant i Hillerød Byråd for Venstre, hvilket vil sige, at han med afbud nr. to fra partiets byrådsgruppe i efteråret vil deltage i byrådsmøder - som Liberal Alliance-politiker.

Hugo Holm Hansen bydes velkommen af Liberal Alliance, og på partiets Facebook-side hedder det:

»han har været en stærk liberal stemme i flere sager, især på skoleområdet, hvor han har kæmpet for bedre skoler i Hillerød Kommune.«

Selv udtaler Hugo Holm Hansen om sin indmeldelse:

»En vedholdende indsats for mere tilid, mindre bureaukrati, højere vækst og lavere skatter må anerkendes, selv om der ind imellem sker tilbageskridt i kampen. Mange har sagt, at Anders Samuelsen har tilbøjelighed til at kravle så højt op i et træ, at han har svært ved at komme ned igen. Weekendens udmelding om topskat viser noget andet.

Noget helt andet er, at jeg hellere vil støtte poltikere, der tør kravle i træer end dem, der trasker rundt på jorden. Længe leve dem, der tør, og gør....«

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?