29. maj 2020
Hillerød Bibliotek fik smadret en glasdør mandag formiddag. Nu betaler gerningsmanden tilbage ved at samle skrald og hjælpe til på biblioteket. Foto: Kim Rasmussen
Hillerød Bibliotek fik smadret en glasdør mandag formiddag. Nu betaler gerningsmanden tilbage ved at samle skrald og hjælpe til på biblioteket. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemløs betaler for smadret dør med arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemløs betaler for smadret dør med arbejde
Hillerød - 15. oktober 2019 kl. 13:28
Af Johanne Wainø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag formiddag klokken 11.05 blev en glasdør smadret på Hillerød Bibliotekerne. Det var en 34-årig hjemløs mand, der stod bag hærværket, og en patrulje blev tilkaldt til stedet og fik mæglet mellem den 34-årige og personalet på biblioteket, oplyser Nordsjællands Politi.

- Manden, der smadrede ruden, er en, der har opholdt sig meget på biblioteket. Og vi ved, at han er hjemløs og derfor uden midler, så vi ville gerne have en dialog med ham om, hvordan han skal opføre sig for at opholde sig her, og der var politiet behjælpelige, fortæller bibliotekschef for Hillerød Bibliotekerne, Stine Holmstrøm Have.

I fællesskab fandt de frem til en løsning.

- Jeg ved jo, at denne her mand ikke er i stand til at erstatte den smadrede dør. Derfor fik vi lavet en aftale om, at han betaler tilbage ved at løse nogle opgaver for os, hvor han blandt andet skal hjælpe med at samle skrald på området, siger hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?