17. december 2017
Riemann beskæftiger cirka 50 personer på fabrikken i Hillerød, og planen er, er fabrikken bliver i Hillerød. Foto: Allan Nørregaard
Riemann beskæftiger cirka 50 personer på fabrikken i Hillerød, og planen er, er fabrikken bliver i Hillerød. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerødfirma solgt til Orkla Foods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerødfirma solgt til Orkla Foods
Hillerød - 19. maj 2017 kl. 21:17
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerødfirmaet Riemann A/S, der blandt andet producerer solcremen P20 på sin fabrik på Krakasvej i Hillerød, er blevet solgt til den børsnoterede norske koncern Orkla Foods, der i forvejen ejer Odense Marcipan og Beauvais Foods. Det skriver Børsen.

Virksomheden blev stiftet i 1979 af Claus Riemann, og siden har familien haft magten i selskabet. Men det bliver der ændret på nu, skriver erhvervsbladet. Det er Claus Riemanns datter, 42-årige Anne Kirstine Riemann, der nu tjener millioner på at afhæde faderens livsværk.

Handlen er netop blevet offentliggjort.

Orkla og Riemann har aftalt ikke at offentliggøre prisen for selskabet, men ifølge Børsens oplysninger betaler nordmændene mellem 300 og 400 mio. kr. for selskabet. Riemann offentliggør ikke omsætning, men i løbet af de seneste fem år har solcremesuccesen lavet et overskud på over 45 mio. kr. i alt, skriver Børsen, som også fortæller, at Anne Kirstine Riemann nu forlader posten som adm. direktør og aktionær.

Da Børsen skrev om salgsplanerne i januar, understregede Anne Kirstie Riemann, at det er vigtigt, at selskabet beholder sit hovedsæde i Hillerød, hvor man har knap 50 ansatte.

- Orkla har nikket til de relativt konservative vækstplaner, som vi har vist dem. Vi vil gerne vokse 80 pct. over de næste fem år. Vi er kun lige ved at starte op i Sydamerika f.eks., men det er jo svært at sige, hvilken retning Orkla vil arbejde i, siger Anne Kirstine Riemann til Børsen.

Sidste år investerede Riemann 16 millioner kroner i en ny højeffektiv produktionslinje på fabrikken i Hillerød.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk