26. februar 2021
Mange unge skal fra 9. klasse til at foretage et uddannelsesvalg. Derfor holder Hillerød Handelsskole og Hilllerød Handelsgymnasium online orienteringsaften på mandag 18. januar. Pressefoto
Mange unge skal fra 9. klasse til at foretage et uddannelsesvalg. Derfor holder Hillerød Handelsskole og Hilllerød Handelsgymnasium online orienteringsaften på mandag 18. januar. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød-uddannelser holder orienteringsaften online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød-uddannelser holder orienteringsaften online

Handelsskole, handelsgymnasium og teknisk gymnasium byder indenfor virtuelt

Hillerød - 16. januar 2021 kl. 15:30

Hillerød Handelsskole og Hillerød Handelsgymnasium inviterer til online orienteringsaften mandag 18. januar kl. 18.30-20.30.

arrow Læs også: Studenter-huer fejret i en coronatid

Normalt åbner skolerne dørene for alle interesserede, men på grund af corona bliver setuppet noget anderledes i år, hvor alle kan deltage sikkert hjemme fra stuen.

Man deltager i orienteringsaftenen via et link på skolens hjemmeside, www.unord.dk.

Mød elever og lærere

Kl. 18.30 bydes velkommen, og man vil kunne høre om begge skolers uddannelser; HHX, EUD- og EUX Business og studiemiljøet på adressen og se korte film fra de forskellige uddannelser. Man vil også møde elever og undervisere, som kan svare på spørgsmål.

Der vil også være information om Hillerød Handelsgymnasiums nye tilbud; HH-X-tra, som er for personer med autismespektrumforstyrrelse.

"Rigtig mange af de aktiviteter som normalt bidrager til at afklare afgangseleverne fra folkeskolen om deres valg af ungdomsuddannelse er på grund af corona aflyst i år. Jeg synes, det er vigtigt, at vi hjælper og vejleder de unge i forhold til de muligheder, de har. Derfor har vi valgt, at vores orienteringsaften bliver online," fortæller uddannelseschef for Hillerød Handelsskole Conni Vang Jensen i en pressemeddelelse.

Også på teknisk gymnasium

Også Hillerød Tekniske Gymnasium inviterer til orienteringsaften online.

Det sker tirsdag 19. januar fra kl. 16-19.

Man kan deltage via et link, som bliver lagt op på hjemmesiden (www.unord.dk).

Hør om studieretninger

Online-arrangementet starter kl. 16, hvor der bydes velkommen. Man vil kunne høre om HTX-uddannelsen og alle de studieretninger, som skolen tilbyder.

Man vil også møde elever og undervisere, som fortæller om fag, studiemiljø og dagligdagen på skolen – og man kan stille dem spørgsmål.

"Vi vil selvfølgelig helst invitere alle interesserede inden for her på Hillerød Tekniske Gymnasium. Men når det nu ikke kan lage sig gøre, har vi lavet et setup, som giver kommende elever/9-klasseseleverne mulighed for at blive klogere på deres valg af ungdomsuddannelse og opleve rammerne her på skolen - bare online," udtaler rektor Vibeke Thornvig Johnsen i en pressemeddelelse.

arrow Corona: Skole sender 8 klasser hjem - næste dag er det 8 nye
21. september 2020 kl. 16:09 Opdateret: kl. 16:05
arrow Direktør stopper på U/Nord
24. juni 2020 kl. 13:40 Opdateret: kl. 13:40
arrow Studenter får dimissionstale i bilradioen
25. maj 2020 kl. 05:32 Opdateret: kl. 15:35
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?