24. januar 2018
Michael Walter Rasmussen vil med hjælp fra borgerne i Hillerød blande en personlig te til byen. Foto: Camilla Fræhr Hansen
gallery icon

Se billedserie

Michael Walter Rasmussen vil med hjælp fra borgerne i Hillerød blande en personlig te til byen. Foto: Camilla Fræhr Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød får sin helt egen te

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød får sin helt egen te
Hillerød - 12. oktober 2017 kl. 06:00
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

420. Så mange forskellige slags te har Michael Walter Rasmussen i sin nyrenoverede butik på Møllestræde 6 i hjertet af Hillerød. Det er tre te-firmaer, som er slået sammen til et nyt og stort te-hus på Møllestræde med navnet Nordic Tea. Det er China Tea House, Frederiksdal Tehandel og Nordisk Thé Import, som nu er slået sammen.

Kolding te, Helsingør te, Mozart te og Prins Vladimir te er blot en lille brøkdel af det brede udvalg, som er til at finde på Michael Walter Rasmussens hylder, og snart vil en splinterny te finde vej til hylden.

Michael Walter Rasmussen går i øjeblikket med en plan om, at der snart kommer en Hillerød te på hylden.

- En Hillerød te skal være en te, som vi blander specielt til Hillerød. Det skal være noget, som ikke er præfabrikeret i Tyskland, og som heller ikke bare er en færdig te med et andet navn. Vi skal have borgerne på banen og finde ud af, hvad teen skal blandes af, så den bliver personlig og kommer til at afspejle byen, siger Michael Walter Rasmussen og fortsætter:

- Når vi laver den her te til Hillerød, så skal det være af naturlige smagsstoffer og ikke syntetisk aromastof. Det skal være økologisk. Jeg har ikke lyst til at lave en blanding af forskellige aromater. Det giver ikke mening i min verden. Vi skal lære, at vi skal stoppe med at proppe aromastoffer i fødevarer. Vi bliver syge, og det afkorter liv, siger Michael Walter Rasmussen.

I hans nye forretning på Møllestræde er valget op til kunderne selv.

- Det bliver min måde, hvorpå jeg kan begynde at spore folk ind på naturlige smagsstoffer. Derfor har jeg begge dele. Folk skal have valget og selv træffe beslutningen. Ved at give muligheden sætter jeg ikke dagsordenen. Det gør kunden selv, fortæller Michael Walter Rasmussen.

Det er endnu uklart, hvordan Michael Walter Rasmussen har tænkt sig at inddrage borgerne angående Hillerøds egen personlige te.

Læs mere i dagens avis.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk