14. august 2020
PostNord åbner et nyt sted, hvor man kan hente pakker, i Hillerød. Foto: Henrik Petit
PostNord åbner et nyt sted, hvor man kan hente pakker, i Hillerød. Foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød får nyt sted at hente pakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød får nyt sted at hente pakker
Hillerød - 21. november 2019 kl. 19:20
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I foråret slog PostNord dørene op flere nye pakkeudleveringssteder i Hillerød, og nu kommer der en ekstra Collect Shop til. Denne gang hos Shell/7-Eleven på Milnersvej 47 i byen, hvor man fremover nemt og hurtigt kan hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Det skal være nemt og hurtigt at hente sin PostNord-pakke, og vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst. Den nye Collect Shop er et stærkt supplement til vores mange andre udleveringssteder i byen og vil gøre hverdagen lettere for de mange pakkemodtagere, siger Maj-Britt Radmer, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er mandag-fredag klokken 5.00-22.00 og lørdag-søndag klokken 7.00-22.00.

- Vi glæder os til at komme i gang, for det betyder meget for os at kunne tilbyde vores kunder en ekstra, god service som at kunne hente deres pakker fra nethandlen hos os, siger Casper Bille, der er indehaver af Shell/7-Eleven på Milnersvej.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?