19. september 2021
Hillerød Kommune opretter sit eget interne vikarbureau, så kommunen ikke længere skal købe sig til ekstern vikardækning. Det interne vikarkorps betyder, at vikarerne i højere grad kender arbejdsrutinerne i Hillerød, medarbejderne i ældre- og sundhedsafdelingen og de borgere, som vikarerne skal rundt og hjælpe.  Foto: Allan Nørregaard
Hillerød Kommune opretter sit eget interne vikarbureau, så kommunen ikke længere skal købe sig til ekstern vikardækning. Det interne vikarkorps betyder, at vikarerne i højere grad kender arbejdsrutinerne i Hillerød, medarbejderne i ældre- og sundhedsafdelingen og de borgere, som vikarerne skal rundt og hjælpe. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød får eget vikarkorps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød får eget vikarkorps
Hillerød - 15. oktober 2019 kl. 04:02
Af Anna Törnqvist Jensen

Det er slut med at hyre eksterne vikarer, når Hillerød Kommune har brug for vikardækning i hjemmeplejen og på kommunens plejecentre. Kommunen har nemlig besluttet at oprette et internt vikarkorps, som kan dække ind, når behovet opstår. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Flere forlader ældrerådet - nu søges nye kandidater

- Vi forventer, at det vil skabe mere kontinuitet og højere kvalitet i vores hjemmepleje, fordi interne vikarer vil have bedre kendskab til Hillerød Kommunes måde at arbejde på, kender de fagpersoner og medarbejdere, som arbejder her til daglig, og de kender de borgere, de skal arbejde hos, siger Christina Thorholm (R), formand for Omsorg- og Livskraftudvalget, til Frederiksborg Amts Avis.

Ældrerådet i Hillerød bakker også op om idéen.

»Ældrerådet håber, at det vil skabe mere kontinuitet og genkendelighed både hos borgerne og medarbejdere,« skriver rådet således i et høringssvar vedrørende planerne om et internt vikarbureau.

Hillerød Kommune brugte sidste år 24,4 millioner kroner på at købe sig til ekstern vikardækning. Næste år afsættes der 18 millioner kroner til det interne vikarbureau.

arrow Seniorer kan stemme ved fremmøde
02. juni 2021 kl. 14:33 Opdateret: kl. 08:52
arrow Sundhedscenter får nye fjernsyn
12. april 2020 kl. 07:10 Opdateret: kl. 16:51
Synes du, at kommunen er der for dig?