27. maj 2020
Det var ikke helikopteren, men derimod en taxachauffør, der i sidste ende fandt den 57-årige demente mand. Foto: Anders Ole Olsen
Det var ikke helikopteren, men derimod en taxachauffør, der i sidste ende fandt den 57-årige demente mand. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helikopter i luften ledte efter dement mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helikopter i luften ledte efter dement mand
Hillerød - 07. november 2019 kl. 09:48
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 57-årig dement mand blev onsdag aften kort før klokken 21 meldt savnet hos Nordsjællands Politi. Manden var sidst set hos Lidl på Kongens Vænge i Hillerød, og politiet satte den helt store eftersøgning i gang for at finde frem til den 57-årige mand.

Således var blandt andet en helikopter i luften for at finde manden, men det var i sidste ende en taxachauffør, der stødte på manden omkring Skovleddet. Ifølge Nordsjællands Politi var taxachaufføren tilmeldt politiets sms-service og var således opmærksom på, at den 57-årige mand var forsvundet, og det lykkedes taxachaufføren at finde ham klokken 03.40. Herefter blev den 57-årige mand, der ifølge politiet var i god behold, kørt til skadestuen for at blive undersøgt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?