25. november 2017
Kun 15 ryttere er med, når Team Rotary Hillerød cykler mod Paris for at samle penge ind til sociale- og sundhedsmæssige foreninger og formål. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Kun 15 ryttere er med, når Team Rotary Hillerød cykler mod Paris for at samle penge ind til sociale- og sundhedsmæssige foreninger og formål. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halveret cykelhold er klar til Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halveret cykelhold er klar til Paris
Hillerød - 10. juli 2017 kl. 04:19
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Humøret er højt blandt deltagerne på årets Team Rotary Hillerød, der på fredag vender forhjulet mod Paris for at cykle penge ind til sociale- og sundhedsmæssige velgørende projekter og formål.

Men der er skår i glæden, for normalt er der over 30 ryttere på holdet - i år er der kun 15 - 14 mænd og en kvinde.

- Vi betragter det som en tilfældighed. Vi har fire-fem stykker, der skulle ned og køre La Marmotte (et af verdens hårdeste motionscykelløb, red.) og det var så det, de ville fokusere på i år. Omkring 1. november var der 40 interesserede, men så er tallet bare dalet siden, fortæller formand for styregruppen bag cykelholdet, Peter Jørgensen.

Er Paris yt?
Han fortsætter:
- Måske er det noget med tiden. Det er måske blevet for slidt at køre til Paris, jeg ved det ikke. Vi skal i hvert fald have vendt det igen og se på, om projektet er slidt, og om folk vil det. Jeg ved ikke, hvad det gør galt. Vi får solgt det for dårligt. Nogle af de andre cykelhold har udviklet sig væk fra at køre til Paris, så vi må se på, om vi også skal det.

Cykelholdet blev skabt i 2013 af Hillerød Christian IV Rotaryklub med det formål »at rejse midler til sociale- og sundhedsmæssige velgørende projekter og formål, både lokalt og internationalt - og have det sjovt samtidigt«.

Forventer halveret beløb
Deltagerne betaler et deltagergebyr samt udgifter i forbindelse med overnatning og forplejning på turen mod Paris. Holdet og hver deltager er støttet af en eller flere sponsorer. De første par år samlede holdet over 200.000 kroner ind pr. år. Sidste år blev der kørt cirka 300.000 kroner ind, som blev fordelt mellem Propa Prostatakræftforeningen, Julemærkehjemmet i Ølsted og 22 lokale sociale foreninger og grupper.

Helt så mange penge forventer holdet dog ikke at kunne køre ind i år. Det halverede deltagerantal betyder, at det endelige beløb nok kommer til at være omkring 150.000 kroner, altså det halve i forhold til normalt, vurderer Peter Jørgensen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk