9. august 2020
Medarbejdere på tværs af faggrupper og funktionærer kæmpede med og med hinanden, da HHM fejrede jubilæet med en stor firmafest på Konventum i Helsingør. Foto: Thomas Arnbo
gallery icon

Se billedserie

Medarbejdere på tværs af faggrupper og funktionærer kæmpede med og med hinanden, da HHM fejrede jubilæet med en stor firmafest på Konventum i Helsingør. Foto: Thomas Arnbo
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HHM fejrer jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HHM fejrer jubilæum
Hillerød - 09. september 2019 kl. 15:08
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 220 medarbejdere i byggevirksomheden HHM A/S fejrede fredag den 6. september virksomhedens 50 års jubilæum på Konventum i Helsingør med festligt samvær og teambuilding. Tirsdag den 10. september markeres jubilæet desuden med en reception hos HHM på Bragesvej i Hillerød, hvor det også fejres, at Peter Carstensen er indtrådt i HHM's direktion.

Det er i disse dage 50 år siden, Hans Henrik Mortensen i 1969 stiftede virksomheden og opførte det første HHM-hus. Siden da har HHM opført rigtig mange enfamilieshuse, men også store entrepriser for professionelle kunder.

I 2004 trådte Svend Pedersen ind i HHM ved et generationsskifte. Han er i dag hovedaktionær i virksomheden. Branchen har ændret sig enormt på 50 år, men navnet består såvel som de solide rødder i Hillerød, hvilket Svend Pedersen senest slog fast, da HHM i april i år modtog C4's erhvervspris.

For udefrakommende markerer HHM sig blandt de førende entreprenører i hovedstadsområdet bl.a. indenfor forskellige typer af boligbyggeri som Carlsberg Byen, Trongården, Ikano-boliger i Greve, seniorbofællesskaber og arkitekttegnede enfamiliehuse.

- De sidste ti år har vores geografiske arbejdsområde bredt sig til hele Region Hovedstaden og dele af Region Sjælland, og vi har mere end fordoblet omsætningen. Det er en forholdsvis stor vækst, men den er sket kontrolleret, og derfor tror jeg, at mange af vores medarbejdere naturligt er fulgt med udviklingen uden de store problemer. Vi har oprustet efter behov, forklarer Svend Pedersen i en pressemeddelese fra HHM.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?