21. november 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis Zididada - og flyttes til Klaverfabrikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis Zididada - og flyttes til Klaverfabrikken
Hillerød - 18. februar 2011 kl. 19:41
Af Maja Vindelev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hillerød: Lørdag aftens koncert med Zididada i Støberihallen klokken 19.30 bliver en koncert med gratis adgang. Men koncerten kommer også til at foregå et andet sted, nemlig i Klaverfabrikken.

Årsagen til til flytningen er, at den nye kulturforening KOM, der står bag koncerten, ikke kunne få den nødvendige lejlighedsbevilling. Det skyldes ifølge bestyrelsen, at Hillerød Kommune på grund af vinterferien ikke kunne grave en ansvarsforsikring frem, som en arrangør skal bruge for at få en lejlighedsbevilling i Støberihallen.

Det er KOM's første arrangement, og i kulturforeningens bestyrelse er man naturligvis ikke glad for problemerne.

- Det er en lidt skidt start, og vi er på herrens mark. Vi er lidt skuffede over den manglende information fra kommunen, som vi gerne vil samarbejde med. Men det skal kunne lade sig gøre, så vi hiver ikke stikket ud, siger bestyrelsesmedlem i KOM Niels Sveium til Frederiksborg Amts Avis.

Inden KOM besluttede at flytte koncerten til Truckhallen, bestemte man også, at der skal være gratis adgang, så de folk, der har købt billet til 200 kroner via Billetnet, får pengene tilbage i døren.
grafik køb billede