30. september 2020
På billedet ses skitseforslaget til containerparken, der skal ligge bag tennishallen på Milnersvej 39. Illustration: Kasper Brejnholt Bak
På billedet ses skitseforslaget til containerparken, der skal ligge bag tennishallen på Milnersvej 39. Illustration: Kasper Brejnholt Bak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godkendt: Planer om gadeidræt i skibscontainere fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godkendt: Planer om gadeidræt i skibscontainere fortsætter

Skitseforslaget til StreetLabs drøm om en multipark er nu blevet godkendt.

Hillerød - 14. februar 2020 kl. 21:04
Af Johanne Wainø

StreetLabs planer om en multipark for byens sociale og kulturelle fællesskaber, der skal bestå af 18 skibscontainere, kan nu fortsætte, efter at skitserne af containerparken blev behandlet i Idræt og Sundhedsudvalget i sidste uge.

Her godkendte udvalget, at der nu kan blive arbejdet videre med planerne om at opføre multiparken bag tennishallen ved Frederiksborgcentret. Og det glæder leder af StreetLab og formand for Multiparkforeningen Søren Lerche.

arrow Læs også: Fond lukker og giver alt til Street-Lab

- Det var lige præcis det, vi ønskede. Nu er næste skridt, at vi skal spore os nærmere ind på, hvordan projektet skal blive til virkelighed, og hvad det præcis kommer til at koste, siger Søren Lerche.

Finansieringen af projektet blev også drøftet ved mødet i Idræt og Sundhedsudvalget. Her fremgår Hillerød Kommunes fundraisers vurdering, der lyder på, at kommunen skal finansiere 30 til 50 procent af anlægssummen, der er vurderet til 7,5 millioner.

Det svarer til, at Multiparkforeningen selv skal finansiere mellem 2,5 og 3,7 millioner kroner for realiseringen af skibscontainerbygningen.

Finansieringen forventer foreningen at finde gennem fonde og virksomheder, og de kom godt fra start, da FO Fonden, der er dannet af fagforeningerne fra den tidligere Fællesorganisation, for nyligt valgte at spytte en halv million i projektet.

arrow Gadeidrætten skal bo i skibscontainere
29. januar 2020 kl. 10:18 Opdateret: kl. 18:08
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?