10. maj 2021
- Vi glæder os til at byde danskerne tilbage i biografen torsdag den 6. maj. Det vil vi gerne markere og har derfor sat billetpriserne ned de første par dage, så så mange som muligt får lyst til at lægge vejen forbi hos den lokale biograf, siger biografchef Thomas Øgard. Foto: Ann-Sophie Meyer
- Vi glæder os til at byde danskerne tilbage i biografen torsdag den 6. maj. Det vil vi gerne markere og har derfor sat billetpriserne ned de første par dage, så så mange som muligt får lyst til at lægge vejen forbi hos den lokale biograf, siger biografchef Thomas Øgard. Foto: Ann-Sophie Meyer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genåbning: Biografen skruer på priserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genåbning: Biografen skruer på priserne

Nordisk Film Biografer Hillerød genåbner med billige billetter, masser af håndsprit og god afstand.

Hillerød - 05. maj 2021 kl. 08:02
Af Ann-Sophie Meyer

Retfærdighedens Ryttere, Lille Sommerfugl, Operation Nordpolen og The Croods 2 er blot nogle af de film, man kan se, når Nordisk Film Biografer Hillerød genåbner i morgen. Både torsdag og fredag er billetprisen skruet ned til 80 kroner pr. billet, og på genåbningsdagen får man en gratis 0,5 liter sodavand med, hvis man går ombord i en mellem eller stor portion nypoppede popcorn. Det oplyser Nordiske Film Biografer Hillerød til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Cafébestyrer: Dejligt at 30-minutters bookingregel er afskaffet

- Vi glæder os til at byde danskerne tilbage i biografen torsdag den 6. maj. Det vil vi gerne markere og har derfor sat billetpriserne ned de første par dage, så så mange som muligt får lyst til at lægge vejen forbi os den lokale biograf, siger biografchef Thomas Øgard.

Biografchefen oplyser, at der kommer til at stå en vært ved indgangen, som sørger for, at biografens gæster enten er blevet vaccineret eller har et negativt testsvar.

- Vi har helt styr på sikkerheden og er klar til at byde gæsterne velkomne med coronapas eller en negativ test, der er maks 72 timer gammel, siger han.

Biografchefen oplyser desuden, at der vil gælde samme regler som i efteråret, hvor der kommer til at være et ledigt biografsæde imellem hvert selskab. Dertil vil der være masser af spritstandere i hele biografen samt ekstra rengøringstid mellem forestillingerne, så personalet kan nå at spritte ekstra godt af, inden et nyt hold gæster kommer ind i biografsalen.

Biografen rykker snart til Gallerierne

Som mange af byens borgere måske allerede ved, flytter Nordisk Film Biografer Hillerød snart adresse. Der bygges i øjeblikket på en helt ny biograf i Gallerierne. Biografen bliver udstyret med det nyeste inden for teknik og komfort, og de seks biografsale vil alle være indrettet med luksussæder.

Luksussæderne har fod- og nakkestøtte, der kan indstilles efter ønske, og sædernes ryglæn kan lægges godt bagover.

- Vi ved ikke helt præcist endnu, hvornår vi rykker, men vi satser på, at det bliver i november eller december siger biografchefen, som ser frem til at rykke ned til Gallerierne.

- Det bliver fantastisk. Vi glæder os til at blive en del af midtbyen, og så er parkeringsmulighederne også meget bedre på vores nye adresse, siger Thomas Øgard, som ser frem til at byde Hillerøds biografgæster på en luksuriøs biograftur.

- Vi har allerede lukussæder i flere andre Nordisk Film-biografer rundt om i landet, og det er virkelig noget, vores gæster bemærker. Jeg glæder mig til at levere en luksusoplevelse - det, som vi blandt personalet kalder en 10'er-gæsteoplevelse, slutter han.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?