2. august 2021
Den lammeret, som mistænkes for at have givet et ukendt antal gæster dårlig mave, er nu fjernet fra menukortet hos Dhaba, oplyser madmarkedets direktør Gry Brix.  Foto: Per Christensen
Den lammeret, som mistænkes for at have givet et ukendt antal gæster dårlig mave, er nu fjernet fra menukortet hos Dhaba, oplyser madmarkedets direktør Gry Brix. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gæster fik dårlig mave på nystartet spisested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæster fik dårlig mave på nystartet spisested
Hillerød - 19. maj 2021 kl. 11:49
Af Janne Mulvad

Et ukendt antal gæster på det nystartede Hillerød Madmarked fik ikke kun en ny madoplevelse med sig, da de i løbet af weekenden og frem til mandag spiste på madmarkedet.

De blev nemlig ramt af en alvorlig omgang maveonde, formentligt efter at have spist en lammeret fra madmarkedets indiske bod Dhaba.

arrow Læs også: Sur smiley og bøde til madbod

Direktør på Hillerød Madmarked, Gry Brix, kalder det et mareridt.

- Efter den opbakning vi fik fra Hillerød, da vi var nødt til at udskyde vores åbning, så er det her jo det værste mareridt at gå igennem, at vores gæster er blevet syge af en ret hos os, siger hun.

Madmarkedet blev mandag gjort opmærksom på, at der var noget galt, både via opslag på facebook, hvor flere gæster skrev om, at de havde fået dårlig mave, men også efter direkte henvendelser.

- Så snart vi var opmærksomme på det, pillede vi den omtalte ret af menukortet, og gik, sammen med ejeren af Dhaba, i gang med at sætte en større undersøgelse i gang for at finde frem til kilden, siger Gry Brix, som endnu ikke kan fortælle, hvad der er gået galt i den indiske madbod.

- Vi kender retten, men vi ved ikke præcis, hvad det er, der sker i den ret. Vi har kontakt til Fødevarestyrelsen, og Dhaba har hyret en ekstern kontrolvirksomhed, så vi nu gennemgår alle arbejdsgange fra jord til bord, siger Gry Brix.

Hun har ikke overblik over, hvor mange der er blevet syge af at spise lammeretten.

arrow Fødevarestyrelse godkender indisk madbod
21. maj 2021 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:20
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?