23. juni 2021
Hillerød Cityforening og SlotsArkaderne er blevet enige om at aflyse det planlagte Late Night-arrangement fredag den 4. juni på grund af frygten for et coronaudbrud. Foto: Allan Nørregaard
Hillerød Cityforening og SlotsArkaderne er blevet enige om at aflyse det planlagte Late Night-arrangement fredag den 4. juni på grund af frygten for et coronaudbrud. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frygter nedlukning: Butikker aflyser stort arrangement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frygter nedlukning: Butikker aflyser stort arrangement
Hillerød - 12. maj 2021 kl. 08:43
Af Martin Warming

OPDATERET KLOKKEN 15.55: Artiklen er opdateret med kommentarer fra Palle Lange Andersen

Butikkerne i Hillerød holder alligevel ikke længe åbent fredag den 4. juni.

Hillerød Cityforening og SlotsArkaderne er nemlig blevet enige om at aflyse det planlagte Late Night-arrangement.

Det er frygten for et coronaudbrud - og i værste fald en nedlukning af kommunen - der stikker en kæp i hjulet for arrangementet.

"På baggrund af den meget kedelige situation, der er opstået i Hørsholm, med total nedlukning på grund af corona, har vi aftalt med Arkaderne (SlotsArkaderne, red.), at vi holder vores normale åbningstider den 4. juni, og dermed aflyser Late Night," skriver Palle Lange Andersen, der er formand for Hillerød Cityforening, i en mail til medlemmerne onsdag morgen.

Han ærgrer sig selvfølgelig over, at arrangementet ikke bliver til noget alligevel.

”Det har ikke været nemt at træffe beslutningen. På den ene side vil vi gerne skabe noget liv i byen og vise kunderne, at handelslivet er åbnet op igen, men på den anden side vil vi ikke løbe en unødig risiko. Det er selvfølgelig brandhamrende ærgerligt, at vi ikke kan gennemføre Late Night-arrangementet, men vi har vurderet, at risikoen er for stor,” siger Palle Lange Andersen.

”Vi kunne måske forsvare, at butikkerne i gaderne holdt åbent, men vi synes også, at vi handelslivet bliver nødt til at stå sammen, så når vi holder Late Night, så gør vi det alle sammen – altså både butikkerne i gaderne og i SlotsArkaderne," tilføjer cityformanden.

Og det er blandt andet situationen i Hørsholm, hvor store dele af erhvervslivet er blevet lukket ned efter et større smitteudbrud, der får Hillerød Cityforening og SlotsArkaderne til at droppe Late Night den 4. juni.

”Vi var sådan set kommet ret langt med planlægningen, og der skulle have været lidt forskellige mindre aktiviteter rundt omkring i byen, men vi vil hellere skubbe det og holde arrangementet på et senere tidspunkt, når endnu flere er blevet vaccineret. På den ene side har butikkerne brug for, at der kommer nogle penge i kassen, efter at handelslivet har været amputeret i ti måneder, men på den anden side vil vi ikke tage nogle chancer. Det ville ikke være til at holde ud, hvis butikkerne blev nødt til at lukke igen - og så ville der jo slet ikke komme nogle penge i kassen,” slutter Palle Lange Andersen.

arrow Læs også: Efter besøg i SlotsArkaderne: Statsministeren er tryg ved genåbningen af storcentre
arrow Derfor skal du shoppe i de rigtige butikker
22. april 2021 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:46
arrow En uge med åbne butikker: - Gensynsglæden har været stor
09. marts 2021 kl. 17:00 Opdateret: kl. 14:17
arrow Foråret er kommet med flag, forhåbning og genåbning
01. marts 2021 kl. 16:35 Opdateret: kl. 16:35
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?