19. april 2019
Bag Klub Vest står 15 frivillige og på vegne af dem alle modtog otte i går Frivilligprisen af borgmesteren, nemlig Thomas Jakob Petersen, Micky Willumsen, Anders Jönsson, Katrine Halberg, Tina Køngved, Henning Eliasen, Per Gjesing og Klaus Bendtsen. Foto: Kenn Thomsen
Bag Klub Vest står 15 frivillige og på vegne af dem alle modtog otte i går Frivilligprisen af borgmesteren, nemlig Thomas Jakob Petersen, Micky Willumsen, Anders Jönsson, Katrine Halberg, Tina Køngved, Henning Eliasen, Per Gjesing og Klaus Bendtsen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivilligpris til klub for socialt udsatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivilligpris til klub for socialt udsatte
Hillerød - 26. september 2015 kl. 05:47
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang blev Hillerøds Frivilligpris, der nu har fire år på bagen, ikke uddelt til en enkeltperson. I stedet gik prisen til en gruppe af personer, der har gjort en ekstraordinær frivillig indsats til gavn og glæde for børn og unge i Hillerød Kommune. Det fortalte borgmester Dorte Meldgaard (K) fredag eftermiddag, da hun uddelte Frivilligprisen til Klub Vest. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- En stor del af de unge, der kommer i Klub Vest, er unge, som er vanskeligt stillede socialt, en del af dem har en belastende hverdag og en i mange sammenhænge udfordrende adfærd. Og for en del ville alternativet til Klub Vest være at hænge ud på gaden. Nogle af de unge, I rummer i Klub Vest, er unge, som har valgt kommunale tilbud fra, eller som de kommunale klubtilbud har svært ved at rumme. I formår som frivillige og som mennesker, at skabe tillidsfuld og tæt relation til de unge, sagde borgmesteren.

Klub Vests aktivitetsansvarlige Thomas Jakob Petersen takkede:

- Vi er meget beærede over det her. Det er rart med ekstra motivation til at blive ved. Ikke at det mangler, men det er rart med et skulderklap.

Klub Vest har eksisteret siden 2012 og er et gratis klub- og værested for unge mellem 12 og 18 år. Den er drevet af omkring 15 frivillige og har Ungdommens Røde Kors som ankerorganisation. Klubben har lokaler i kælderen på Hillerødsholmskolen, men er derudover ikke knyttet særligt til skolen.

Der er åbent klokken 18.00-21.30 tirsdage og torsdage. Man kan læse mere om Klub Vest Hillerød på Facebook.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede