2. august 2021
Torben Pedersen fra Brødeskov Idrætsforening og Ole Falcke og Ole Hyrd Hansen fra FIF Fodboldboldens Venner knoklede søndag med at få skøjtebanen lagt færdig på trækonstruktionen på torvet.
Torben Pedersen fra Brødeskov Idrætsforening og Ole Falcke og Ole Hyrd Hansen fra FIF Fodboldboldens Venner knoklede søndag med at få skøjtebanen lagt færdig på trækonstruktionen på torvet.
Foto: Janne Mulvad
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige samlede skøjtebane i samlesæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige samlede skøjtebane i samlesæt
Hillerød - 22. november 2020 kl. 15:12

Lørdag og søndag var frivillige fra Hillerød Event på arbejde på Torvet, hvor de monterede Hillerøds nye skøjtebane. Banen er leveret af den schweiziske producent Glice, og er lavet af plastic.

arrow Læs også: Skøjtebanen lukker midlertidigt

- Vores nye Eco-Rink tilbyder glæden ved skøjteløb uden de negative miljøpåvirkninger i forbindelse med driften af konventionelle skøjtebaner, siger Viktor Meier, Glice's CEO i en pressemeddelelse.

Glice har siden 2021 gennemført mere end 1000 installationer af skøjtebanen i over 80 lande, fra klassiske vintersportsnationer til troperne. Gl

Under banen er opført en trækonstruktion, der udjævner det skæve torv, og ovenpå lagde de frivillige i går plasticpladerne, der udgører skøjtebanen. Både pladerne og trækonstruktione kan pakkes sammen og gemmes af vejen, når skøjtebanen tages ned i februar 2021. Det kommer til at koste 40 kroner at kommer en tur på kunst-glatisen på Torvet, inklusive lån af skøjter, hvis man ikke selv har, og de første ture kan tages på fredag, hvor skøjtebanen åbner.

arrow Skøjtebanen på Torvet er klar til åbning på fredag
25. november 2020 kl. 16:00 Opdateret: kl. 14:17
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?