25. februar 2021
En 36-årig mand er sigtet for at have slået en kvinde flere gange under en køretur i Hillerød. Derudover har han ifølge politiet truet med at slå hende ihjel.
En 36-årig mand er sigtet for at have slået en kvinde flere gange under en køretur i Hillerød. Derudover har han ifølge politiet truet med at slå hende ihjel.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand fængslet for vold og trusler mod 32-årig kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand fængslet for vold og trusler mod 32-årig kvinde
Hillerød - 18. januar 2021 kl. 11:25
Af Martin Warming

OPDATERET KLOKKEN 15.46

En 35-årig mand blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i 14 dage frem til den 1. februar for vold og trusler mod en 32-årig kvinde.

Ifølge politiets sigtelse slog den 35-årige mand den 32-årige kvinde flere gange i ansigtet med en knyttet hånd under en køretur i Hillerød natten til mandag. Derudover har han ifølge sigtelsen truet med "at slå hende ihjel eller lignende", oplyser politiets anklager Kenneth Siljat.

Kvinden måtte efterfølgende behandles for sine skader på skadestuen, men hun er ikke kommet alvorligt til skade, oplyser Kenneth Siljat.

Manden blev anholdt tidligt mandag morgen og fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød mandag eftermiddag klokken 13. Her nægtede han sig skyldig men erkendte dog, at han havde revet kvinden i håret og givet hende en flad, som han udtrykte det under grundlovsforhøret.

Det er stadig lidt uklart, hvad der gik forud for den voldsomme episode i bilen natten til mandag, men manden og kvinden har haft et forhold. Om de stadig var kærester på gerningstidspunktet, er de to parter dog ikke enige om, fortæller Kenneth Siljat.

Både manden og kvinden kommer fra hillerødområdet.

arrow Læs også: Jagtet af politiet - så kørte han galt
arrow Mistænkelig mand opdaget i maskinhus
27. januar 2021 kl. 12:59 Opdateret: kl. 12:59
arrow Drømte om uddannelse og job: Nu skal han i fængsel
27. januar 2021 kl. 08:54 Opdateret: kl. 08:52
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?