21. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederiksbro trækker mange interesserede lejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederiksbro trækker mange interesserede lejere
Hillerød - 30. juni 2020 kl. 12:03
Af Anna Törnqvist Jensen

Den allerførste bolig står nu klar på Frederiksbro i Hillerød, og der er tale om et af bydelens rækkehuse - kaldet Blåbærhusene - med en placering ud til den sydlige ende af den kommende Frederiksbro Parken. Op til weekenden blev de sidst forberedelser gjort, og boligen møbleret og indrettet for at give et indtryk af, hvordan det bliver at bo der.

arrow Læs også: Goldschmidt vil bygge højere huse

Forud for lørdag og søndag var det muligt at booke en fremvisning, og det havde langt over 100 interesserede benyttet sig af og besøgte prøveboligen. Det var derfor en lang, men opløftende weekend for ejendomsmægler Per Mørkenborg og hans kolleger, der har vist boligen frem for mindre grupper ad gangen.

- Vi havde også forventet en meget stor interesse. Vi har nogle ret omfattende interesselister, for mange har kontaktet os og meldt deres interesse på forhånd for at flytte ind på Frederiksbro. Men det er jo aldrig sikkert, om man så stadig har behovet, når boligerne står klar. Derfor er de mange fremvisninger i weekenden bestemt gode takter - vi er både glade og tilfredse og har meget positive forventninger til resten af processen med at finde Frederiksbros kommende beboere, siger han.

Optimismen er velbegrundet, da de fleste af de første indflytningsklare lejeboliger efter weekendens fremvisninger nu allerede er reserveret. Derudover valgte endnu en del interesserede at blive skrevet op til en af de kommende boligtyper.

Idémanden bag Hillerøds nye grønne bydel, ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt, er taknemmelig over interessen for at besøge prøveboligen og reservere en lejebolig, selvom fremvisningerne måtte afvikles under lidt mere kontrollerede og afdæmpede forhold end oprindeligt tænkt:

- Vi havde planer om også at gøre begivenheden til mere af et arrangement, men det tillader omstændighederne jo ikke. Alligevel har det føltes både festligt og skelsættende at kunne vise den første bolig frem for interesserede, og de har kunnet få lejlighed til at høre mere om Frederiksbro og bydelens kommende boliger osv. Jeg er både glad og overvældet over weekendens store interesse for fremvisninger. Det tyder på, at vi trods alt virkelig er lykkedes med at få fortalt, hvor dejligt der bliver at bo på Frederiksbro, siger han.

Indflytning i de første rækkehuse er planlagt til november. Senere følger yderligere fem rækker.

arrow Se billederne: Her er udsigten fra Hillerøds nye højhuse
25. oktober 2020 kl. 05:58 Opdateret: kl. 08:45
arrow Investor: Lejeboliger hitter i usikker tid
09. juni 2020 kl. 05:19 Opdateret: kl. 17:57
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?