3. juni 2020
Fremover vil alle sportskampe og kulturbegivenheder præsenteres af Royal Stage og navnet FrederiksborgCentret går derfor i baggrunden. Foto: Allan Nørregaard
Fremover vil alle sportskampe og kulturbegivenheder præsenteres af Royal Stage og navnet FrederiksborgCentret går derfor i baggrunden. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FrederiksborgCentret tager nye navne efter drikkevarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FrederiksborgCentret tager nye navne efter drikkevarer
Hillerød - 20. november 2019 kl. 17:00
Af Johanne Wainø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først blev multiarenaen opkaldt efter Royal. Og nu følger Frederiksborg Hallen efter.

Hallens nye navn er nu Faxe Kondi Hallen, der ikke længere er en del af FrederiksborgCentret men Royal Stage, hvor centrets mange sports- og kulturbegivenheder vil foregå i fremtiden - uanset om det fysisk udspiller sig i arenaen eller i det gamle Frederiksborghallen.

arrow Læs også: Se billeder og video: 3000 publikummer overværede generalprøve for Royal Stage

Og selvom forvirringen er komplet, er det den mest naturlige løsning, fortæller direktør for Royal Stage, Carsten Larsen.

- Det første halvår bliver der nok en del forvirring. Men det ville ske uanset, om vi kaldte det det ene eller det andet. Men vi gør det her for at gøre Faxekondihallen og arenaen til en samlet enhed. Vores personale kommer også til at gå i arbejdstøj, med Royal Stage logoet. Det ville jo ikke give mening, hvis de skulle skifte tøj, når de gik mellem FrederiksborgCentret og Royal Stage. Når forvirringen har lagt sig, skal det nok blive rigtig godt. Vi er stolte af navnet, og det giver utrolig god mening at være en kongelig scene i kongernes Nordsjælland, siger Carsten Larsen.

Dørene åbnes for første gang til det nye Royal Stage lørdag den 23. november, når Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding mødes i Primo Tours Ligaen. Arenaen indvies officielt den 7. januar 2020.

arrow Nordsjælland fylder ny arena
19. november 2019 kl. 22:34 Opdateret: kl. 23:04
arrow Hjemløs teatertrup får eget hus
09. november 2019 kl. 08:53 Opdateret: kl. 16:23
arrow Kig med ind i Royal Stage
30. oktober 2019 kl. 03:31 Opdateret: kl. 22:31
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?