3. august 2021
Flere end 1.000 skoleelever har nu fået undervisning via Frederiksborg Slots virtuelle tilbud. Pressefoto
Flere end 1.000 skoleelever har nu fået undervisning via Frederiksborg Slots virtuelle tilbud. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederiksborg Slot øger undervisning af elever på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederiksborg Slot øger undervisning af elever på nettet

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot giver nu mulighed for at endnu flere skoleklasser kan få glæde af deres virtuelle undervisningsforløb

Hillerød - 13. marts 2021 kl. 14:26

Mere end 1.000 skoleelever har siden slutningen af januar fået et kulturelt input i fjernundervisningen af Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot. Dette er blevet så stor en succes, at tilbuddet nu udvides. Antallet af ledige tider til undervisningsforløb er udvidet, så der efter behov kan tages op til det dobbelte antal bookinger på en uge, fortæller museet.

arrow Læs også: Corona, Grønland og queer tegner Portræt NU! 2021

Museet er nu med succes åbent virtuelt og dermed også tilgængeligt for elever, der bor langt væk, og som ikke ville have mulighed for at lægge vejen forbi på en endagstur, skriver museet i en pressemeddelelse.

De virtuelle undervisningsforløb er målrettet elever på mellemtrin, i udskoling og på gymnasier i fagene historie, dansk, billedkunst og samfundsfag. I det virtuelle museum bevæger underviseren sig rundt på Frederiksborg Slot ved hjælp af en 360-grader version af museet. Eleverne undervises i Kongemagtens Historie, Christian IV og Frederiksborg Slot og udforsker forskellige danmarkshistoriske temaer og personligheder. Man kan kontakte museet på vr@dnm.dk eller ringe på 4820 1442.

Jk

arrow Publikum kan livestreame afsløringen af portrætvindere
04. maj 2021 kl. 13:58 Opdateret: kl. 10:31
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?