16. maj 2021
Anders Greis og Nana Schwartzlose er på jagt efter hillerødianeres personlige historier. Her spiller de i Frisør Farman i Helsingørsgade.
gallery icon

Se billedserie

Anders Greis og Nana Schwartzlose er på jagt efter hillerødianeres personlige historier. Her spiller de i Frisør Farman i Helsingørsgade.
Foto: Tore G. C: Rich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folks personlige historier bliver til musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folks personlige historier bliver til musik
Hillerød - 24. juni 2015 kl. 05:52
Af Tore G. C. Rich

Musikerne Anders Greis og Nana Schwartzlose er under navnet De Uendelige Historier ved at indsamle personlige historier fra folk i Hillerød. Historierne bliver til sange, de opfører ved en koncert til august. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Anders skrev sang om ramadan til højskolesangbogen- blev kaldt landsforræder

De to musikere mødtes, da de gik på Den Rytmiske Højskole i Vig i Odsherred, og projektet i Hillerød er en fortsættelse af deres projekt forrige år i Odsherred. Her mødte de en stor mængde mennesker, der fortalte dem deres historie. De udvalgte fem, som blev til deres debutalbum »Sange fra Odsherred«. Nu er de hyret af Klaverfabrikken til en fortsættelse i Hillerød.

Forleden var de to på besøg i butikker i centrum for at spille sangene fra Odsherred og uddele postkort, hvor man kan indstille folk med en god historie. Bagefter talte de med musikeren Kesser fra Gadevang, der skal være den første, de to snakker med.

I juli og august bliver 10 nominerede udvalgt til en snak om deres livshistorier, og den 30. august skal alle sangene være færdige, for der spiller de dem for publikum i Klaverfabrikken.

arrow Arbejdspladser og institutioner overrasket med sang
28. oktober 2015 kl. 09:18 Opdateret: kl. 22:44
arrow Koncert fortæller uendelige historier
25. august 2015 kl. 05:47 Opdateret: kl. 16:39
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?