3. juli 2020
Joonatan Oll, årets første student, hejste flaget på Esnord, assisteret af Tina Steinbrenner, uddannelsesdirektør. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen
gallery icon

Se billedserie

Joonatan Oll, årets første student, hejste flaget på Esnord, assisteret af Tina Steinbrenner, uddannelsesdirektør. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første student hejste flaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første student hejste flaget
Hillerød - 07. juni 2019 kl. 13:49
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Esnord i Hillerød sendte fredag den første student ud med hue.

Flagene var sat i allé på jorden op til eksamenslokalet og indenfor sitrede luften af spænding og forventning, mens årets første student fra Es-Nord blev udklækket.

Joonatan Oll blev student med en flot karakter i det sidste fag, som var mundtlig dansk. Efterfølgende kunne han med sin familie, stedets ledere og Tina Steinbrenner, uddannelsesdirektør, hejse flaget på skolen.

Der bliver nu i en lind strøm udklækket studenter - mens Joonatan Oll, som har gennemført en EUX-tømrer, stadig har en enkelt hurdle foran sig. Sideløbende med, som en del af studentereksamen, har den 20-årige nemlig uddannet sig til tømrer. Og her kommer den endelige prøve til at stå i slutningen af september ved en halvanden døgn lang praktisk prøve.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?