16. oktober 2018
Palle Nedergaard har siden 1996 været købmand på Centervænget. På lørdag er sidste dag, og det fejrer naboerne med reception og gave. Foto: Allan Nørregaard
Palle Nedergaard har siden 1996 været købmand på Centervænget. På lørdag er sidste dag, og det fejrer naboerne med reception og gave. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flinke naboer siger farvel til købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flinke naboer siger farvel til købmand
Hillerød - 07. december 2017 kl. 14:17
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når den lokale Spar-købmand i Centervænget lukker på lørdag den 9. december, bliver det et savn fra naboerne. Derfor holder de på afskedsreception på lørdag klokken 11.00-14.00.

Nabogruppen fortæller, at købmand Palle Nedergaard og hans personale hos Spar i deres 21 år har gjort en stor forskel for området i form af reklame for arrangementer, donationer, godt samarbejde og unik service for Østbyens beboere og de omkringliggende virksomheder og foreninger. Og som tak har gruppen af naboer lavet en indsamling, hvoraf størstedelen af beløbet vil gå til gaver til personalet hos Spar. Et mindre beløb vil gå til udgifter til receptionen.

Til receptionen er inviteret alle virksomheder og foreninger, som Palle Nedergaard har doneret til. Derudover har gruppen inviteret alle Østbyens beboere.

Ved receptionen holder formand Lars Pedersen for Hillerød Almennyttige Boligselskab og afd. bestyrelsen, Kongevænget 1 en tale og derefter vil overrækkelserne finde sted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk