13. december 2017
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flaskerøver fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flaskerøver fængslet
Opdateret 19. marts 2017 kl. 16:47
Hillerød - 18. marts 2017 kl. 10:33
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et banalt tyveri af tomme flasker fra Føtex i Slangerupsgade fredag udviklede sig voldsomt, og en 33-årig rumænsk statsborger blev lørdag i grundlovsforhør fængslet frem til den 30. marts. Han er sigtet for røveri. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Episoden fandt sted fredag ved 13.30-tiden, da den 33-årige rumæner forsøgte at stjæle seks poser med tomme flasker fra Føtex. De tomme flasker har en værdi på cirka 3000 kroner. Ansatte i supermarkedet opdagede imidlertid tyveriet, som de satte sig for at forhindre, og det lykkedes personalet at tilbageholde manden, indtil betjente nåede frem og formelt kunne anholde den 33-årige mand.

Inden da havde den 33-årige dog både bidt og sparket fra sig, og derfor har det banale tyveri efter politiets opfattelse ændret karakter ti at være et røveri, der straffes langt hårdere. I første omgang skal den 33-årige dog fremstilles i grundlovsforhør, og det sker senere i dag.

Politiet oplyser, at ingen af de ansatte ved Føtex kom alvorligt til skade ved sammenstødet med den 33-årige, der i øvrigt er uden fast bopæl her i landet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk