16. juli 2019
Den 18-årige blev anholdt torsdag. Han ville ikke udtale sig, da han fredag blev fremstillet i grundlovsforhør. Foto: Hans Jørgen Johansen
Den 18-årige blev anholdt torsdag. Han ville ikke udtale sig, da han fredag blev fremstillet i grundlovsforhør. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjerde mand anholdt for overfald og afpresning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerde mand anholdt for overfald og afpresning
Hillerød - 18. januar 2019 kl. 13:55
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 18-årig mand fra Hillerød blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hillerød, sigtet for at være med til at afpresse og overfalde en 19-årig mand fra Hillerød i sidste uge.

Tre andre unge mænd - alle i tyverne hvoraf to er brødre - sidder allerede varetægtsfængslet i sagen. De blev varetægtsfængslet i 14 dage i onsdags, og den 18-årige blev varetægtsfængslet i 12 dage, så alle mændene er varetægtsfængslet frem til den 30. januar.

Den 19-årige mand blev overfaldet onsdag i sidste uge klokken 19.15 i Hundeskoven ved St. Lyngby af fire mænd. Han slap fra overfaldet uden alvorlige skader. I sidste uge oplyste Nordsjællands Politi, at overfaldet med stor sandsynlighed skyldtes, at den 19-årige skyldte penge til nogle af mændene.

Ved begge grundlovsforhør blev dørene lukket, og derfor er det sparsomt, hvad senioranklager Michael Qvist kan oplyse om sagen. Den 18-årige ville ikke afgive forklaring i retten i går. Michael Qvist regner med, at sagen er efterforsket færdig i løbet af to-tre uger.

Alle de fire mænd nægter sig skyldige.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede