25. september 2021
TCM-arbejdet skal sikre og styrke Hillerøds position som Nordsjællands handels- og kulturcentrum. Foto: Allan Nørregaard
TCM-arbejdet skal sikre og styrke Hillerøds position som Nordsjællands handels- og kulturcentrum. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire byrødder med i forberedende TCM-arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire byrødder med i forberedende TCM-arbejde
Hillerød - 29. oktober 2016 kl. 06:51
Af Camilla Bjørkman Aagaard

I løbet af efteråret skal der udarbejdes oplæg til vedtægter for den kommende bestyrelse i TCM-arbejdet, og for at sikre politisk indflydelse på udviklingen af TCM valgte byrådet forleden fire byrådsmedlemmer, der skal sidde med i den midlertidige bestyrelse, der sammen skal står for at udarbejde vedtægter.

Hver valggruppe havde udpeget to kandidater, og på byrådsmødet blev Kirsten Jensen (S), Tue Tortzen (Fælleslisten), Klaus Markussen (V) og Jonathan Nielsen (Liberal Alliance) valgt som kommunens medlemmer i den midlertidige bestyrelse.

TCM står for Town Center Management, og i budgettet har forligspartiene sat penge af til TCM-arbejdet, der skal sikre og styrke Hillerøds position som Nordsjællands handels- og kulturcentrum. Ved et offentlig-privat samarbejde i en Town Center Management organisering kan forskellige interessenter hjælpes ad med at skabe mere liv i bykernenm blandt andet Hillerød Kommune, ejendomsejere, udlejere, butiksindehavere, liberale erhverv, detailhandel, kulturaktører og frivillige ildsjæle.

TCM Hillerød planlægges organiseret som en forening med vedtægter, forretningsorden, bestyrelse og et udøvende lønnet sekretariat med en økonomi og aktiviteter, der er underlagt offentlig revisionskontrol. TCM sekretariatet vil lokalemæssigt blive placeret i bymidte og knyttes til C4-organisationen for at udnytte den faglige, ledelsesmæssige og administrative platform.

Ifølge kommunen vil den midletidige bestyrelse blive nedsat snarest. Den skal varetage det forberedende arbejde frem mod en stiftende generalforsamling, der forventes afholdt i december/januar. Senest i februar 2017 forventer forvaltningen herefter at kunne fremlægge en status på dette arbejde til politisk behandling.

Stemmer du til kommunalvalget i år?