19. september 2019
Jazz med Sinne Eeg borger for kvalitet og ventes at blive et af den kommende sæsons højdepunkter i Hillerød Musik & Teater. Hun bakkes op af DR Big Band.
gallery icon

Se billedserie

Jazz med Sinne Eeg borger for kvalitet og ventes at blive et af den kommende sæsons højdepunkter i Hillerød Musik & Teater. Hun bakkes op af DR Big Band.
Foto: Stephen Freiheit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festlig nytårskoncert skal blive tradition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festlig nytårskoncert skal blive tradition
Hillerød - 14. maj 2019 kl. 07:22
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et brag af en nytårskoncert med Copenhagen Phil og brødrene Price i FrederiksborgCentret. Det er den store nyhed, som Hillerød Musik & Teater (HMT) kunne præsentere for den kommende sæson ved foreningens release-party i Støberihallen.

- Det er tanken, at nytårskoncerten gerne må udvikle sig til at blive en tradition for byens borgere, siger formanden for HMT, Claus Levinsen, om begivenheden, der løber af stabelen i FrederiksborgCentret tirsdag 14. januar 2020. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi tror, at der et behov for en stor nytårskoncert i Hillerød, og kombinationen af Copenhagen Phil og brødrene Price lyder som den helt rigtige premiere, vurderer Claus Levinsen, der håber på kommunal velvillighed. Både i form af tilskud fra kommunens puljemidler samt med tale af borgmesteren.

Hillerød Musik & Teater havde udsolgt til mere end seks arrangementer i den sæson, der nu er afsluttet, og pænt fremmøde til mange andre, og det var såvel den klassiske musik som jazzen og teatret, der trak. Blandt de udsolgte forestillinger var tango-operaen Maria de Buenos Aires med Kurt Ravn, Caroline Henderson, Mød mig på Cassiopeia og Emil fra Lønneberg.

- Vi oplever fremgang, og vi oplever øget interesse - også fra interesserede udenfor Hillerød Kommune. Sidste år kom 30 procent af publikum fra byer udenfor kommunen, hvilket tyder på, at vores program rammer bredt og godt, siger Claus Levinsen.

I den kommende sæson anses udover nytårskoncerten også koncerten med »jazzdivaen« Sinne Eeg sammen med DR Big Band i november på Frederiksborg Gymnasium & HF som en særlig attraktion. Det sker i samarbejde med Klaverfabrikken.

Der er igen omkring 30 koncerter og forestillinger på programmet, der indledes søndag 15. september i Støberihallen. Det gælder klassisk musik med Sound of North. Herimellem de to besøg af Den Jyske Opera, der gæster FrederiksborgCentret med Eugen Onegin og Bortførelsen fra Seraillet.

Der tages ikke et særligt hensyn til det unge publikum, men det er altid rart med aldersmæssig spredning på tilskuerpladserne. HMT lægger således allermest vægt på at kunne tilbyde et interessant udbud, og der er masser af ungdommeligt spræl i forestillinger som Driving Miles, danseforestillingen om David Bowies liv, Nordic String Quartet og teaterstykket Doppler.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede