23. november 2017
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Færdselsuheld kan skyldes sovende bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færdselsuheld kan skyldes sovende bilist
Hillerød - 21. marts 2017 kl. 12:56
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 09.03 tirsdag morgen modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Hillerødmotorvejens forlængelse ved Herredsvej ved Hillerød.

Det viste sig at være en varebil, som var kommet over i den forkerte vejbane, hvorefter føreren af varebilen kørte frontalt sammen med en modkørende bil. Det oplyser pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til sn.dk.

- Det er en 20-årig mand fra Helsinge, der er fører af varebilen, og vi kan ikke udelukke, at han er faldet i søvn bag rattet og derfor er kommet over i den forkerte vejbane, siger Henrik Suhr, til sn.dk.

I den bil, som varebilen kørte ind i, sad en 48-årig kvinde fra Frederiksværk. Hverken den unge mand eller kvinden kom til skade ved uheldet, men der skete stor materielskade, forklarer Henrik Suhr.

- Det betød, at vi var nødt til at afspærre Hillerødmotorvejens forlængelse fra Herredsvej til Hillerød motortrafikvej indtil klokken 09:47 en periode, siger Henrik Suhr.

Det havde nogle bilister dog ikke tid til at vente på, og de begyndte derfor at foretage u-vendinger for at komme væk fra køen.

- Det er både ulovligt og livsfarligt, og vi måtte derfor også sende noget færdselspoliti til stedet for at få folk til at stoppe med det, siger Henrik Suhr.

Hvor mange bilister der fik bøder for den livsfarlige forseelse kunne Henrik Suhr ikke sige noget om, men det kan give både bøde og klip i kørekortet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk