18. maj 2021
Erik Helmer Pedersen glæder sig ikke overraskende over, at motorvej helt til Hillerød er med i regeringens udspil. Foto: Allan Nørregaard
Erik Helmer Pedersen glæder sig ikke overraskende over, at motorvej helt til Hillerød er med i regeringens udspil. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervschef jubler: - Vi har glædet os i 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervschef jubler: - Vi har glædet os i 50 år
Opdateret 08. april 2021 kl. 13:07
Hillerød - 08. april 2021 kl. 13:05
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Direktør for C4 Videncenter i Hillerød Erik Helmer Pedersen er en af dem, der jubler over, at udvidelsen af Hillerød motorvejens forlængelse er med i regeringens infrastruktursudspil.

arrow Læs også: DEBAT: Motorvejene skal helt til Hillerød og Frederikssund

- Ingen tvivl om at Hillerøds virksomheder og kommunerne nord for Hillerød har sukket efter den løsning. Ventetiden på motorvejen er forfærdelig, men noget, der er endnu mere forfærdeligt, er ulykkerne på vejen. Hvis vi kan få dem bragt ned vil det være eventyrligt, siger Erik Helmer Pedersen.

- Det hele er forberedt, også for den nye shunt, der helt naturligt hænger sammen med udvidelsen af motorvejsforlængelsen. Vi har glædet os i 50 år til, at det her nu bliver ført ud i livet, fortsætter han.

Han understreger, at det er vigtigt at få sat støjskærme op, og han foreslår derudover, at man i forbindelse med motorvejen kunne lave en ekstra afkørsel ved Erhvervstrekanten.

arrow Fujifilm: Vores medarbejdere skal kunne køre sikkert til arbejde
08. april 2021 kl. 13:42 Opdateret: kl. 13:42
arrow Motorvej til Hillerød: - Det er en tåbelig idé
08. april 2021 kl. 11:24 Opdateret: kl. 11:24
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?